Дід
Читач
- Дописи
- 59590
- Рішення
- 3
- Реакції
- 139171
- Бали
- 9540
Дід не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Як справи?Що нового?Здрасьте всем добрые люди
???
Не скажу)))?
Як справи?Що нового Дело нормально вроде. Нового вообще ничего. К вам решила зайти, скучно...
Хоч,щоб я від цікавості ....Не скажу)))?
Чайник.Хоч,щоб я від цікавості ....
Ага,щоб ще більше не забрали)))Люди, кто знает на какой баланс это пополнили, где забрать можно? Я сегодня Счастливчик???![]()
А я окна забила пленкой и улицу вообще не видноMargosha199, така ж фігня.Ще й погода какашка)))Туман такий,нічого не видно.

Це їй більше підходить, придумала госпожа???От мартыха ???
А у меня вообще ничего нет? карты заблокированы сбережений 0 как у латыша...Чайник.
Ага,щоб ще більше не забрали)))
А ну цить)))?Це їй більше підходить, придумала госпожа???
А ну цить)))?

Ти що знов вихідна?)))?
Шо значить знов?, у мене два вихідних ? який уже майже закінчуєтьсяТи що знов вихідна?)))?
Вилізла на 15 хв.з ліжка,сходила на пошту і знов в ліжку)))?Фільми,вкусняшки))) Вихідний супер?А у меня вообще ничего нет? карты заблокированы сбережений 0 как у латыша...
И тишина... Сразу видно, что выходной, люди делом заняты
Я вилізла з ліжка,приготувала сніданок,помила посуд,приготувала обід,поспала,пообідали,помила посуд,вигуляла царя,підвечеряли,ща знову посплю...далі буде...Вилізла на 15 хв.з ліжка,сходила на пошту і знов в ліжку)))?Фільми,вкусняшки))) Вихідний супер?