Знакомство,,forever,,

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
IMG-50e2d147cfd6a48de9f6a08a118a6d71-V.webp

Может мне кажется но у Вас ко мне особенно предвзятое отношение????кКогда Вы вечером общаетесь я вообще выхожу из форума. Извините.может это связано с моим ваюощрастлм или то что я пишу на русском

Может мне кажется но у Вас ко мне особенно предвзятое отношение????кКогда Вы вечером общаетесь я вообще выхожу из форума. Извините.может это связано с моим ваюощрастлм или то что я пишу на русском
Нема слів.В мене error)))
А такий класний настрій був.Дякую.В подальшому я вас взагалі буду "обходити",бо відчуття гумору ви десь згубили)))

Та хіба справа у мові? Я теж довго російською спілкувалася, як і більшість тут. Легше реагуйте на наші жарти і все буде добре))) Треба просто звикнути до нас?
А такий класний настрій був
Мать, ти шо??? Це через то, шо я сказала, шо ми жеремо??? То я саме більше жру))))

Та хіба справа у мові? Я теж довго російською спілкувалася, як і більшість тут. Легше реагуйте на наші жарти і все буде добре))) Треба просто звикнути до нас?

Мать, ти шо??? Це через то, шо я сказала, шо ми жеремо??? То я саме більше жру))))
К этому привыкнуть нельзя
Нема слів.В мене error)))
А такий класний настрій був.Дякую.В подальшому я вас взагалі буду "обходити",бо відчуття гумору ви десь згубили)))
Юмор???ну ну

Мені просто не приємно,коли мені хтось каже,що в мене до когось предвзяте відношення.

П'ятниця,ура!!!
А мене вже в канцелярію суду впізнають.Мож яку скидку в них попросити?

К этому привыкнуть нельзя
Ну ні, то ні... Ніхто ж не змушує, але і реагувати так гостро не потрібно. Ми тут пожартували, іноді і погавкатись можемо, але головне, що любимо і поважаємо один одного! Тому і живемо в мирі і злагоді вже давно!

Когда вошла в просрочку , поменяла сим карты .... Заблокировала сети и решила зайти в Фейсбук))))

30714699_202386627031007_8841642430282334208_n (1).webp

Всем хорошего настроения)

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі