ПЕПА 🇺🇦
✩ V I P ✩
- Дописи
- 44008
- Рішення
- 6
- Реакції
- 104742
- Бали
- 9695
ПЕПА 🇺🇦 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
??Досить про запрєщонку?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
??Досить про запрєщонку?
А я увидела плетёнку....и всё ....и в глазах плетенка с маслом и сыром ....и чай!??????Я тут булок не купляю.А як була у батьків,тата ганяла через день за булкой "Севастопольской"але вона вкусна,там стільки ізюму???
Кто тебе что запрещает?....как так можно?....Досить про запрєщонку?
В нас сьогодні якась шара була на хурму і мандарини.Хурма 20 грн кг.мандарини 22?Причому такі солодкі капец.А я увидела плетёнку....и всё ....и в глазах плетенка с маслом и сыром ....и чай!??????
В мене немає нічого смачного...Кто тебе что запрещает?....как так можно?....
Мисленно)))?Так і жерете??
Угу?Так і жерете??
Подарунки?В мене немає нічого смачного...
Уже...понеслася Душа в рай???Подарунки?
Бідний той Миколай,з такою Душою)))?Уже...понеслася Душа в рай???
Перекліпаю?Бідний той Миколай,з такою Душою)))?
????????????Перекліпаю?
Треба не від дітей,а від матері ховати?????????????
Він мені позаминулий тиждень ящик яблук купив на опті...я так подивилася і подумала:краще б ти мені ящик цукерок шоколадних купив?Бідний той Миколай,з такою Душою)))?
Незнаю чого,я не люблю яблука,груші.Хай хоч даром роздають,не хочу.Треба не від дітей,а від матері ховати?
Він мені позаминулий тиждень ящик яблук купив на опті...я так подивилася і подумала:краще б ти мені ящик цукерок шоколадних купив?
Я бачу ,нас самих ще треба няньчити.....а вони дітей позаводили?Уже...понеслася Душа в рай???
Питають діти,де взяла,кажу:Миколай приніс,їжте мовчки?
Скажи.....друге діло цукерки?Незнаю чого,я не люблю яблука,груші.Хай хоч даром роздають,не хочу.
Прикинь, что жена тогда может?![]()
У меня все...уплыл работать, всем гарного вечорочка
От нащо залякувати)))??Прикинь, что жена тогда может?
Та там бесполезноОт нащо залякувати)))??