DIVULYA
Читач
- Дописи
- 42965
- Рішення
- 1
- Реакції
- 88721
- Бали
- 7890
DIVULYA не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Таже хрень?В мене нічого нема,точу яблука?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Таже хрень?В мене нічого нема,точу яблука?
Я сьогодні стільки блинів пережарила,що рік на їх дивитися не буду,не то що їсти)Таже хрень?
Я нє.Я згущонки на трєскалась)))?І я думаю замовити?
Точно! Ще ж яблучка є ?В мене нічого нема,точу яблука?
Я їх через день жарю....як не бліни то оладки.....де цього синочка діти?....жила б на одному чаю з бутерами.Я сьогодні стільки блинів пережарила,що рік на їх дивитися не буду,не то що їсти)
Не збільшуй хвостик?Точно! Ще ж яблучка є ?
І я хо щось солодкого-пресолодкого...бо щось Царь мене на вулиці так вигуляв,що мені терміново потрібно вуглеводні запаси поновити?Я згущонки на трєскалась)))?
Хай жениться)))?Будеш ще невістці жарить)))?Я їх через день жарю....як не бліни то оладки.....де цього синочка діти?....жила б на одному чаю з бутерами.
?????Не збільшуй хвостик?
Він сам вміє....Хай жениться)))?Будеш ще невістці жарить)))?
Да да,не будеш)))?Не сміши.Він сам вміє....
Жениться....навіть носа туда пхати не буду....аби збути,????????
Принципиально не буду забирать. Пусть на 150 грн его побреет нп.Бліни з шоколадками були.Піцааааа))))?
Странний.
А вона вернеться тобі,чи буде платне зберігання а потім на склад поїде.Принципиально не буду забирать. Пусть на 150 грн его побреет нп.
Прелесть олх доставки в том, что если он не заберёт, то с замороженной суммы у него вычтут за доставку. Олх посылки хранятся всего 5 дней.А вона вернеться тобі,чи буде платне зберігання а потім на склад поїде.
Цікаві люди.Ну не будеш забирать,напиши.
Я поняла.Прелесть олх доставки в том, что если он не заберёт, то с замороженной суммы у него вычтут за доставку. Олх посылки хранятся всего 5 дней.
Умничка)Я поняла.
А то))Умничка)
А какое сейчас нормальное? А то давно не покупалаЯ так захотіла згущеного молока,білого.Сижу з хлібом маслаю)))?Яке вино)))
Я Ічня беру.Мені все нормальне)))?Аби солодке)А какое сейчас нормальное? А то давно не покупала

Короче ....у меня плетёнка с сыром?
Я тут булок не купляю.А як була у батьків,тата ганяла через день за булкой "Севастопольской"але вона вкусна,там стільки ізюму???Короче ....у меня плетёнка с сыром?