- Дописи
- 15044
- Рішення
- 1
- Реакції
- 24576
- Бали
- 5690
0pus не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Я пиздячил, по-другому не назовешь.В чому саме?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Я пиздячил, по-другому не назовешь.В чому саме?
Вибачте)))Але тільки маячили перед очима на форумі.Коли встигали ?))))?Я пиздячил, по-другому не назовешь.
ВыбачаюВибачте))
Як камінь з серця впав)))Выбачаю
А то, царь же простил )))Як камінь з серця впав)))
Я тобі смайл знайшла)))?Прикольний?А то, царь же простил )))
Одобряю))Я тобі смайл знайшла)))?Прикольний?![]()
Таню папрашу не обижатьМіша, Маша,Люда,Таня, Свєта,гера(Женя).
Таня выходнаяЯ замітила)))З самого ранку з баяном ганяєш по форумі)))?Таню папрашу не обижатьТаня выходная
Здала всіхМіша, Маша,Люда,Таня, Свєта,гера(Женя).
????Здала всіх
Таня шуршит акт пчела. Три веревки белья, картошку в подвал на хранение зафигачила, щас пирожки буду делать..Калы что то про меня вспомнили, мля, задолбалась в ЧС вносить.С кожаным любезничаю..фсе нормальноЯ замітила)))З самого ранку з баяном ганяєш по форумі)))?
Шо за приворотне зілля?)))?Таня шуршит акт пчела. Три веревки белья, картошку в подвал на хранение зафигачила, щас пирожки буду делать..Калы что то про меня вспомнили, мля, задолбалась в ЧС вносить.С кожаным любезничаю..фсе нормально![]()
На попей
МохитоШо за приворотне зілля?)))?
А шо?Это не обман зренияСкіко??
Не плохо не помнит ...Это не обман зрения
Прикол в том,что это укрпозыка. В которой муж не брал (говорит,а может и не помнит уже)
З травою?)))?Чьото на м'яту не схоже)))МохитоА шо?
Так ему больше 2500 кредитов в МФО не давали. В интернете брать не умеет,от слова совсем. В форварде оставался долг где то 6к,но при чем укрпозыка. В 2016 годуНе плохо не помнит ...
А я сьогодні балдєю з салату з печеної в печі капусти???Такого в Києві не продають?МохитоА шо?