ПЕПА 🇺🇦
✩ V I P ✩
- Дописи
- 44008
- Рішення
- 6
- Реакції
- 104742
- Бали
- 9695
ПЕПА 🇺🇦 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Абіжаєш?на 13)))?На Iphone 12 Pro
![]()
![]()
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Абіжаєш?на 13)))?На Iphone 12 Pro
![]()
![]()
![]()
Тоді рінопластика ???Абіжаєш?на 13)))?
??Тоді рінопластика ???
Добре що хоч не уринотерапія)))?Тоді рінопластика ???
Сама згадала??Добре що хоч не уринотерапія)))?
Фу блін,аж підвернуло)))Ну вас)))?
Згідний на XR )))Добре що хоч не уринотерапія)))?
Фу блін,аж підвернуло)))Ну вас)))?
Це який?)Я в них не розуміюсь)))?Згідний на XR )))
Сегорішний )) Я взяв, поюзав і віддав малому ? ? ? ... ябко явно не моє ))Це який?)Я в них не розуміюсь)))?
Мені пару місяців назад подарували 10.Ну такє)))Теж подарувала племінниці)))А там восторгу було,правда я і не зрозуміла від чого.Навіть не розбиралась що до чого.Не подобаються вони мені.Сегорішний )) Я взяв, поюзав і віддав малому ? ? ? ... ябко явно не моє ))
Швидкий в користуванні ( проц Біонік очєнь і очень ) і швидке фокусування камери ... ну і як плюс - гарно тримає мережу...Мені пару місяців назад подарували 10.Ну такє)))Теж подарувала племінниці)))А там восторгу було,правда я і не зрозуміла від чого.Навіть не розбиралась що до чого.Не подобаються вони мені.
Annette я до чекалась)))?
Як пройшла вакцинація?
приветик. День прошел - полет нормальный. Даже рука не болит. Всё отлично тьфу-тьфу-тьфу. Посмотрим, что будет завтраНу і добре.Не у всіх же є побічні ефекти.Все буде класно)))приветик. День прошел - полет нормальный. Даже рука не болит. Всё отлично тьфу-тьфу-тьфу. Посмотрим, что будет завтра
Спокойной ночи?Ну і добре.Не у всіх же є побічні ефекти.Все буде класно)))
Можна влягатись)))?
Спок?
#2Ну і добре.Не у всіх же є побічні ефекти.Все буде класно)))
Можна влягатись)))?
Спок?

Здравствуй, Солнышко
скучал?
Доброго вечора. А ви хто ?Здравствуй, Солнышкоскучал?
![]()
?? Хай МА!!! ?