ПЕПА 🇺🇦
✩ V I P ✩
- Дописи
- 44008
- Рішення
- 6
- Реакції
- 104742
- Бали
- 9695
ПЕПА 🇺🇦 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
???чьо?)))?Я в а#уї?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
???чьо?)))?Я в а#уї?
Я за двацаху зелёного заговорю нах ))))Я в а#уї?
Та я за двацаху до смерті запи#дю любого)))Я за двацаху зелёного заговорю нах ))))
????????????????????????????Та я за двацаху до смерті запи#дю любого)))
Бачиш які ми "мєлочні"... їмо тут усяку фуйню, випиваємо, дітей виховуєм ( нєкоториє ? ? ? ) ... а люди рішають нєрєшаємоє )))Та я за двацаху до смерті запи#дю любого)))
бл, не тим я займаюсь... Ой не тим...??????чьо?)))?
Я пока не збираюся нічого міняти?Бачиш які ми "мєлочні"... їмо тут усяку фуйню, випиваємо, дітей виховуєм ( нєкоториє ? ? ? ) ... а люди рішають нєрєшаємоє )))
Малиха - нам вже поздняк "мэтаться"Я пока не збираюся нічого міняти?
? 
Я лиш закінчив сільодку і курку... а тут усьо - тушитє свєтБлін,кіна по ходу не буде)))?
Розходимося)))
? А я таки зараз метну?????Малиха - нам вже поздняк "мэтаться"?
![]()
Як ти мені дорогий)))Придушить тебе мало)))???Забібікав уже)))?Чорний найкращий шоколад і ти його не любиш![]()
получи
і за затримки
підйому на завтра.
Так шо там з подарунком на Новий рік? ? Я розумію, сніжинка, всьо таке... Но я ж не залізу?Чтоб б посмотреть..посоветуйте кинцо хорошее. Желательно ужастик, или фантастику.
Моя любіма коргі)))?Так, а шо тут?
Подарки не трясут, а ждут!) На всех не хватит же)Так шо там з подарунком на Новий рік? ? Я розумію, сніжинка, всьо таке... Но я ж не залізу?
Легенька і ненапряжна.Чтоб б посмотреть..посоветуйте кинцо хорошее. Желательно ужастик, или фантастику.
Хто тут Сніжинку згадує всує?Так шо там з подарунком на Новий рік? ? Я розумію, сніжинка, всьо таке... Но я ж не залізу?