Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Любе тебе, ага?Prostomariia, нелзя Опуса. Тебе Пепа не простит.
? Розумію, треба робить розрядку ?3 дня підряд по 12годин?
Краще б пмс)))
Ей потом троллить некого будет и она возьмётся за тебя)Любе тебе, ага?
Ей потом троллить некого будет и она возьмётся за тебя)
це серйозний аргумент, ти цінний експонат? мабуть, трогать тебе не будемо?це я розумію, а то вєс та рост, головне ж то інше?Я від бобрів приходжу в дикий екстаз?
А где ты видела, что бы экспонаты можно было трогать?)) Только в частной коллекции))це серйозний аргумент, ти цінний експонат? мабуть, трогать тебе не будемо
? Та разок монаА где ты видела, что бы экспонаты можно было трогать?)) Только в частной коллекции))
Я б попросила)))?Ей потом троллить некого будет и она возьмётся за тебя)
Нічого собі)))?Ещё постирушку сделаю , кашку сварю, булочки испеку, поубераю в доме и на улице, покормлю животных и прибегу к вам пообщаться
?? їм не можна показувати що ми все вмієм, носимо звання слабкої половини?Ещё постирушку сделаю , кашку сварю, булочки испеку, поубераю в доме и на улице, покормлю животных и прибегу к вам пообщаться
Половинка)))?Коли в твоєї зірки дн?)))?? їм не можна показувати що ми все вмієм, носимо звання слабкої половини?
?У п'ятницюПоловинка)))?Коли в твоєї зірки дн?)))
Що замовила)))?У п'ятницю
?? Та тут новий телефон хоче, ну пока обійдеться ? отдєлаємся 2ма книжками, сьогодні заберу, ті що замовила?Що замовила)))
Та ладно. Я редко сюда захожу, когда позовут))Я б попросила)))?
Хто ще кого тролить,питання.
Тоже незабаромProstomariia, а в тебе коли днюха?