Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Сказ???Алмазік. Кіцьку годувати пішла
. Те, що ти худюща не значить, що вона має як і ти, їсти один раз в день. І не
сперечатись.
Шепунів вона шукає ?. Встала і знайшла.

Давно не бачились??Малий не нервуй)))?Все добре)))?
?
Я за тобою слідкую)))?Давно не бачились??
Как спектакль называется?Репетируем ))
"Гаплик"Как спектакль называется?
Ну нифига себе?Я за тобою слідкую)))?
Повный?"Гаплик"
Ще ні поки щоПовный?
Так не цикаво).Ще ні поки що
Не все пьесы в театрах весёлые и интересные. Искусство это не хухры-мухрыТак не цикаво).
Ой да, искусство коварная вещь. То веселит, то в грусть вгоняет, то "плющит" от него).Не все пьесы в театрах весёлые и интересные. Искусство это не хухры-мухры
Рука буде боліти?....хоть схуднеш?Відшльопати тебе потрібно![]()
![]()
зо дві години
![]()
Та они сами варенные от этого,придумать придумали а в законе дыр мама не горюй)) пока всех послушаешь охренеешь что тронул ?Сьогодні пробігаю мимо кафешки . Кажу з порогу до продавчині " Тесту немає, вакцини немає . Можна ?" Вона каже "Ну взагалі то ні ,ну я ж можу вас і не помітити" Присіла за столик ,дивлюсь у вікно ,стоїть поліцмен на дворі ,обперся об стіну цього кафе. І задумався. Воно йому так треба провірять ,як і мені.
Я не знаю де дівається, одні понюхали і товстіють, а тут скільки не з'їж, на місціАле вже жировита
І її тоже ?Не "п" ? ? ? ?
Відьма ?Я не знаю де дівається, одні понюхали і товстіють, а тут скільки не з'їж, на місці
?І шо доброго їла?Сьогодні пробігаю мимо кафешки . Кажу з порогу до продавчині " Тесту немає, вакцини немає . Можна ?" Вона каже "Ну взагалі то ні ,ну я ж можу вас і не помітити" Присіла за столик ,дивлюсь у вікно ,стоїть поліцмен на дворі ,обперся об стіну цього кафе. І задумався. Воно йому так треба провірять ,як і мені.
ЧорнобривкаНа малий)))?По балую тебе)))
Переглянути вкладення 107737
я цю малу 5 хвилин тому шукав в попередніх днях - не зміг знайти . Дякую?Відьма ??
як ти смієш