Знакомство,,forever,,

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
FB_IMG_1636026224256.webp

Давай малий,поганяй їх трохи,ледацюг))?
Здрастє всім)))?
Чорнобривка :медсестра: це що таке :punish:, я питаю, що :punish:таке. Вчора з коханцем обнімалась під час танцю, а сьогодні знову на бетон сіла :girl_devil:. Підняла свою сочну попку:жена: і пішла танцювати чи на поле. Швидко :msdb:
Давай малий,поганяй їх трохи,ледацюг))?
Здрастє всім)))?
Чорнобривка :медсестра: це що таке :punish:, я питаю, що :punish:таке. Вчора з коханцем обнімалась під час танцю, а сьогодні знову на бетон сіла :girl_devil:. Підняла свою сочну попку:жена: і пішла танцювати чи на поле. Швидко :msdb:

Оце рознервувався?
Рано

Оце рознервувався?

Рано
Алмазік :очки:. Кіцьку годувати пішла :жена:. Те, що ти худюща не значить, що вона має як і ти, їсти один раз в день. І не :punish:сперечатись.
Шепни, а то засиделась...).
Шепунів вона шукає ?. Встала і знайшла :жена:.

Останнє редагування:
Алмазік :очки:. Кіцьку годувати пішла :жена:. Те, що ти худюща не значить, що вона має як і ти, їсти один раз в день. І не :punish:сперечатись.

Шепунів вона шукає ?. Встала і знайшла :жена:.
Это ты подружке своей скажи, ПЕПА которая).

? Навіть ріски в роті не було
Сьогодні пробігаю мимо кафешки . Кажу з порогу до продавчині " Тесту немає, вакцини немає . Можна ?" Вона каже "Ну взагалі то ні ,ну я ж можу вас і не помітити" Присіла за столик ,дивлюсь у вікно ,стоїть поліцмен на дворі ,обперся об стіну цього кафе. І задумався. Воно йому так треба провірять ,як і мені.

ВаЛиКо, что происходит гармошка, отпевание??...

Малий не нервуй)))?Все добре)))?
Это ты подружке своей скажи, ПЕПА которая).
?

Моя подруга сууууучасна :медсестра:. Годує чоловіків:bb: чиї жінки не вміють чи лінуються блінів чи пельменів зробити :mad:
Ти вмієш робити пельмені і торт Наполеон :rolleyes:
Я чуть з дивана не впала)))?????От прид*рок)))

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі