Знакомство,,forever,,

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Как буся решит?....веди себя хорошо.
FB_IMG_1635790066998.webp

2 ноября
  • День фаршированных яиц
  • День кормления птиц овсяным печеньем
  • Праздник мутных глаз
  • День поиска кругов (они повсюду...)
  • Международный день прекращения безнаказанности за преступления против журналистов

Если тебя такие мысли посещают, пора менять диллера....
У меня один....не изменный
2 ноября
  • День фаршированных яиц
  • День кормления птиц овсяным печеньем
  • Праздник мутных глаз
  • День поиска кругов (они повсюду...)
  • Международный день прекращения безнаказанности за преступления против журналистов
?Прикольно

Я з області. У нас в місті поки що такого маразма немає...
Але тільки що дивився в новинах, що в нас, на Прикарпатті, люди "взяли в заручникі" лікарів і сказали
що не відпустять, поки ті їх всіх не вакцинують :facepalm: :facepalm: :facepalm: ... ипать - оце вже маразм.
Та оцей відос, що я скидав, так це в столиці бились в черзі на прививку((

Бачив через півгодини по ТСН.

Далеко їхати ?
Ні,в місто.Бо в нашій "глубинкі" лише астразенекою вакцинують.Та й царя всерівно потрібно з собою брати,а автобусом мені страшно? з ним їхати.

Ні,в місто.Бо в нашій "глубинкі" лише астразенекою вакцинують.Та й царя всерівно потрібно з собою брати,а автобусом мені страшно? з ним їхати.
Я тому і перепитав, бо пам'ятаю що ти вроді з селища...
А чому запитав - бо у нас навіть в малих селах люди записуються на вакцинацію і коли назбирується певна кількість - прибуває мобільна бригада на місце.
І не треба нікуди їхати...

Я тому і перепитав, бо пам'ятаю що ти вроді з селища...
А чому запитав - бо у нас навіть в малих селах люди записуються на вакцинацію і коли назбирується певна кількість - прибуває мобільна бригада на місце.
І не треба нікуди їхати...
В нас сьогодні,в передмісті,такий ажіотаж був,проходила повз наш пункт вакцинації там капец))))Тисячі людей а вакцинують 3 години)))Скандали, бійки.Все для людей.

В нас сьогодні,в передмісті,такий ажіотаж був,проходила повз наш пункт вакцинації там капец))))Тисячі людей а вакцинують 3 години)))Скандали, бійки.Все для людей.
ПЕПА✨, Мене сьогодні обставини теж "нагнули" вакцинуватись.
Коли приїхав в центр вакцинації і шукав "першого" в черзі - оуїв... Остатній раз я так декілька років назад в паспортному зависав коли біометрику робив...
Я був в 13:00 і почув в черзі від однієї жінки, що вона прийшла зайняти чергу о сьомій ранку, то була 54 :facepalm: ( вакцинують з 9 до 15 )...

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі