Fox ep tvoy
✩ Premium ✩
- Дописи
- 21662
- Рішення
- 1
- Реакції
- 51329
- Бали
- 6290
Fox ep tvoy не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Так и я об этом?Совсем страх потеряла...
Ужас!))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Так и я об этом?Совсем страх потеряла...
Ужас!))
А ты нас мигерамиОна меня и дрыщом обзывала
Нада с ней что-то решать конечно![]()

Ниче, я ей провода к хате которые идут перегрызу....без света посидит недельку, подумает!)Так и я об этом?
Вначале с кладовкой у себя реши вопрос?Ниче, я ей провода к хате которые идут перегрызу....без света посидит недельку, подумает!)
Так че опускаться до моего уровня и обзыватьсяА ты нас мигерами
![]()

? То добре ?Серьожка парєнь нормальний, знайдеться
Не слухай її ?Ти не зануда ?Ах ты така...вот кем, кем... а занудой никто меня не называл!)
Не стыдно?)
Сьодні розмовляв з людиною з Франківська, так чув, що там на більшості магазів оголошення "невакцинованим вхід заборонено"І сьогодні вакцинувався не із-за "соціальної відповідальності" чи страху за здоров'я - а тупо через те, що скоро на вулицю не вийдеш без цієї сран0ї довідки (((
А мишку подаруєш, буду хвалить?Ах ты така...вот кем, кем... а занудой никто меня не называл!)
Не стыдно?)
Я перша почала ?А мишку подаруєш, буду хвалить?
Я же не промолчу....а ты знаешь...и этим пользуешьсяТак че опускаться до моего уровня и обзываться![]()
Ну ти Чебурашка даєш...Дома загубила, вже знайшла??
Як л0х цілий день в одному дві, друге голе
Моя неделю искала так же ? потом нашла в кровати?Дома загубила, вже знайшла??
Як л0х цілий день в одному дві, друге голе
Давай, хто тебе краще похвалить ?Так ещё там есть один приз, поинтереснее. ) Попозже придумаю конкурс только...
Попозже придумаю конкурс только...

? То нехай дві даєЯ перша почала ?