ПЕПА 🇺🇦
✩ V I P ✩
- Дописи
- 44008
- Рішення
- 6
- Реакції
- 104742
- Бали
- 9695
ПЕПА 🇺🇦 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Жаль що цей смайл їм нельзя отправить)))?Сердца у меня нету![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Жаль що цей смайл їм нельзя отправить)))?Сердца у меня нету![]()
???Жаль що цей смайл їм нельзя отправить)))?
Мимо всего. Я не выпускница схаластической школы. На этом всё).Не видел и не слышал немного по-разному звучит даже, правда ?
Мимо за шестёрку или за мои как бы коменты ?
Оспариваемо.
Это было изначально задано. Потому и написал ( без обид ) - думай что и кому пишешь... Я люблю шутки и даже подъе6асы, когда они имеют место.Мимо всего. Я не выпускница схаластической школы. На этом всё).
Курча лягаПереглянути вкладення 106938
Ось це сууууу.....)))?саме головне)))
. Мені подобається ця дівка і ії виконання... В ютубі якісь старі співають цю пісню... Повну версію цієї пісні в ії виконанні де знайти Куда ж без неё то) Злу не скрыться от неё)))Магическая фея?)))??
Нема,це ролик в тік ток.?Курча ляга. Мені подобається ця дівка і ії виконання... В ютубі якісь старі співають цю пісню... Повну версію цієї пісні в ії виконанні де знайти
![]()
?Вот даже не спорю с этим)))
![]()
Доброго )))?
Ой мля ... ми-ми-ми ... тьфу тыДоброго ранку всім ?
Нехай сьогодні ніщо не затьмарить ваш настрій, нехай все задумане здійсниться і змусить вас посміхнутися.

Дирокол доставай)))?![]()
Ой мля ... ми-ми-ми ... тьфу ты![]()
Шо такое? ? Настроение у меня ми-ми-ми сегодня ?Ой мля ... ми-ми-ми ... тьфу ты![]()
Він образився і не з'являється на форуміДирокол доставай)))?
?????????Шо такое? ? Настроение у меня ми-ми-ми сегодня ?
У мене вже теж ... пиво цкатіна рішає все ? ? ?Шо такое? ? Настроение у меня ми-ми-ми сегодня ?