DIVULYA
Читач
- Дописи
- 42965
- Рішення
- 1
- Реакції
- 88721
- Бали
- 7890
DIVULYA не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Не треба...так гарнішеЧого, в мене було? я ж показувала
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Не треба...так гарнішеЧого, в мене було? я ж показувала
Ага??Заводе??
Це шо означає, шо мені всі брехали???Не треба...так гарніше
супер ідея, я тебе повністю підтримуюЩе ні, не хочу нічого робить, руки ні до чого не стоять, може каре стригонуть?

Я не бачила....і інших не читала....але волосся завжди прикрашає жінку?Ага??
Це шо означає, шо мені всі брехали???
?Зроблю все навпакисупер ідея, я тебе повністю підтримую![]()
![]()
Та не тут, а мої мєсні? прикрашає ж тільки сушить його ? 30хвилинЯ не бачила....і інших не читала....але волосся завжди прикрашає жінку?
Маріє не робіть каре, якщо Ви не зміните свою зачіску - це буде значите, що ви мене слухаєте, і ваша незалежність буде потоптана вашими ж ногами?Зроблю все навпаки

Зато краса????Зроблю все навпаки
Та не тут, а мої мєсні? прикрашає ж тільки сушить його ? 30хвилин
Зробить навпаки ще не стригти, розумаха?Маріє не робіть каре, якщо Ви не зміните свою зачіску - це буде значите, що ви мене слухаєте, і ваша незалежність буде потоптана вашими ж ногами![]()
Та в мене вони тонкі, і швидко жирніючі, краса буквально після миття, потім як салом помазані?Зато краса???
Prostomariia, ти сьогодні дома?
ну то навіщо тобі каре? залиш все, так як єТа в мене вони тонкі, і швидко жирніючі, краса буквально після миття, потім як салом помазані?
Розумію....вечером важко ..ще й так пізно йти до домуЗробить навпаки ще не стригти, розумаха?
Та в мене вони тонкі, і швидко жирніючі, краса буквально після миття, потім як салом помазані?
DIVULYA, ні, на 15 йду, так не люблю ці вечірні зміни?
Идеальная девушка без рта, всё равно, что мужчина без пиписки).Розумію....вечером важко ..ще й так пізно йти до дому
![]()
А кресло?? Возле клуба припарковала?
От заразану то навіщо тобі каре? залиш все, так як є
Та отож, вдруг ман'як, та ще й сексуальнийРозумію....вечером важко ..ще й так пізно йти до дому
![]()
Хочу собі такий плєд?
?Идеальная девушка без рта, всё равно, что мужчина без пиписки).
Та плєд фігня))) Головне - коньяк ?Хочу собі такий плєд?
Кому шо....скажи ,щоб чоловік зустрічавОт зараза
Та отож, вдруг ман'як, та ще й сексуальний
И я о том же....?От зараза
Та отож, вдруг ман'як, та ще й сексуальний
Хочу собі такий плєд?
?
Не поспоришь??Та плєд фігня))) Головне - коньяк ?
Лупась кареху,меняем жизнюЩе ні, не хочу нічого робить, руки ні до чого не стоять, може каре стригонуть?

Ніт, хай краще залишить як є))Лупась кареху,меняем жизню![]()