Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Сьогодні гуляли в зоопарку,смішна білка)))?Переглянути вкладення 106634Та не....пожартували?
На свободу хоче?Сьогодні гуляли в зоопарку,смішна білка)))?Переглянути вкладення 106634
Да так)))?Два дні розважать гостей,а завтра знову на роботу)))?Не відпочила зовсім.Як згадаю,що вони на неділю приїхали)???Я старію,хочу тишини і спокою)))?Та не....пожартували?
ПЕПА✨, як справи?
Важко....тепер хай тобі помагають?Да так)))?Два дні розважать гостей,а завтра знову на роботу)))?Не відпочила зовсім.Як згадаю,що вони на неділю приїхали)???Я старію,хочу тишини і спокою)))?
Мать ти б чула як я гнала в контактному зоопарку з бараном,бекали хто голосніше)))?Там людей до сліз по доводила.На свободу хоче?
Прям барана шкода стало?????Мать ти б чула як я гнала в контактному зоопарку з бараном,бекали хто голосніше)))?Там людей до сліз по доводила.
відео пжлМать ти б чула як я гнала в контактному зоопарку з бараном,бекали хто голосніше)))?Там людей до сліз по доводила.

А ше шо?відео пжл![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ти маєш відео?А ше шо?
Це така картина була,???вони там гуляли,ну я стала в куточку,прийшов баран тупо став і беееее,ну я і собі??і так разів 4 по черзі)))Люди ржали,а він не відходе.Я вийшла,кажу і тут баран знайшов,)))Мужик якийсь так заржав)))?Прям барана шкода стало?????
Нема)))Ніхто не зняв)))відео пжл![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Короче, хвати з баранами ,,бекати,,??Це така картина була,???вони там гуляли,ну я стала в куточку,прийшов баран тупо став і беееее,ну я і собі??і так разів 4 по черзі)))Люди ржали,а він не відходе.Я вийшла,кажу і тут баран знайшов,)))Мужик якийсь так заржав)))?
Переглянути вкладення 106635Родичі)))?Короче, хвати з баранами ,,бекати,,??
Шукай тигра????
Ледацюги відкормлені....
Причому всі такі товсті,капец.Я там кискала,і каштанами кидала навіть і не ворохнулись)))Ледацюги відкормлені....
Це жіноча солідарність.....все бачимоЦе левиця вагітна)))?