Fox ep tvoy
✩ Premium ✩
- Дописи
- 21662
- Рішення
- 1
- Реакції
- 51329
- Бали
- 6290
Fox ep tvoy не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Ты что на КубеУ нас нету снега на юге![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Ты что на КубеУ нас нету снега на юге![]()

Я там в первый раз как был - вход помню, выход нет )))А че просто бухать нельзя ?
Мені теж сподобалось! Дуже! Особливо вхід))) Мої вчительохи корчили з себе неп'ющих, то мені довелося за всіх вхідне випити))) Вихід теж пам'ятаю не дуже, але ковбаса бомбезна)))Я там в первый раз как был - вход помню, выход нет )))
Потом ещё был пару раз - атмосферно, в стиле национализма ( но без дурости естественно ) и хавка и выпивон на уровне.
Кароч мне понравилось однозначно. Будешь во Львове - рекомендую.
???Мені теж сподобалось! Дуже! Особливо вхід))) Мої вчительохи корчили з себе неп'ющих, то мені довелося за всіх вхідне випити))) Вихід теж пам'ятаю не дуже, але ковбаса бомбезна)))
Там на входе наливают ?Мені теж сподобалось! Дуже! Особливо вхід))) Мої вчительохи корчили з себе неп'ющих, то мені довелося за всіх вхідне випити))) Вихід теж пам'ятаю не дуже, але ковбаса бомбезна)))
Тобі б сподобалось)Там на входе наливают ?
мне нужен адрес и распорядок смены официантов?
Я там буду зуб даю ?Тобі б сподобалось)
Главное на входе чуваку с шмассером скажи "Здравствуйте товарищ!"Я там буду зуб даю ?

Это типа тот салат вместе с кампотом из яблок и айвыТак..салат закрыла, компот из яблок и айвы тоже.. варенье закипятила..можно и спать![]()
Это все отдельноЭто типа тот салат вместе с кампотом из яблок и айвы![]()

Тань, та панятна... шучу...Это все отдельно![]()
Добре що в тебе номера тел.нема,а то і дзвонив би)))???