Знакомство,,forever,,

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Я напишу)))Облізатєльно.?Скоро.Відкриємось а дороблятимо уже в процесі.Бо щоб все зробити і відкритись,то ми ніколи не відкриємось)))?

Да Маша,он у нас I Home збудували,йому років 3 вроді,а там централізоване.
Так може топлять не так як у нас, максимум це 20

FB_IMG_1634452108728.jpg
Это про меня,прям в точку

Та ,думаю,брешуть.Бо це вже перебор
Ну чого?В мене подружка в Херсоні живе,вчора розмовляли,вона працює продавцем в колбасному магазині,так навіть магазини,де є не привиті працівники не відчиняють,червона зона)))?І Київ зроблять червоною.Всі сфери чи палатки,хто не привитий не дозволяють працювати.

Ну чого?В мене подружка в Херсоні живе,вчора розмовляли,вона працює продавцем в колбасному магазині,так навіть магазини,де є не привиті працівники не відчиняють,червона зона)))?І Київ зроблять червоною.Всі сфери чи палатки,хто не привитий не дозволяють працювати.
Ну в школах тож не будуть допускати до роботи непривитих.Але ж діти, батьки не привиті.Ну і так само відвідувачі магазинів,кафе.Чи перевіряти кожного будуть?? Взагалі така непослідовність і брєд

В нас тц немає, то ж мені не грозить
Я тож особо не парюсь.Все є в інеті)))?В мене батьки переживають за те,що приїхати не зможу)Кажу,ну ви наївні,бла бла кар ніхто не відміняв.Сідай і їдь куди хочеш.Тож проблема.Аби гроші були)))?
Ну в школах тож не будуть допускати до роботи непривитих.Але ж діти, батьки не привиті.Ну і так само відвідувачі магазинів,кафе.Чи перевіряти кожного будуть?? Взагалі така непослідовність і брєд
Да хай як хочуть)))Я уже не встигаю за їхніми ноу хау)))???Що не день щось нове придумують.Впевнена,ще трохи і дітей заставлять прививатися)))Тепер паспорт не треба,а би сертифікат був)))

Ну так про це ж і річ шо пускати не привитих в заклади харчування і тп не будуть, це роблять навмисно, аби процент вакцинованих був вищий, мабуть для того аби транж очєрєдной насипали таки требованія

Ну так про це ж і річ шо пускати не привитих в заклади харчування і тп не будуть, це роблять навмисно, аби процент вакцинованих був вищий, мабуть для того аби транж очєрєдной насипали таки требованія
Ну і закриють їх,і торгові і кафе)))І так половина не вижила після карантинів,і інших це жде.Все для людей.Я,де колись працювала,бачилась з директором,так третю частину людей звільнив,і в основному працює на онлайн доставку.Якби не інтернет уже б закрився давно.

Ну і закриють їх,і торгові і кафе)))І так половина не вижила після карантинів,і інших це жде.Все для людей.Я,де колись працювала,бачилась з директором,так третю частину людей звільнив,і в основному працює на онлайн доставку.Якби не інтернет уже б закрився давно.
Та всім важко, а особливо людям простим які від зп до зп живуть, і ще як роботу втрачають то туши світло, мені по безробіттю держава за березень віддала кошти у червні, точніше нарахували після 10днів після відвідування, ну затримки з виплатою..то ж підтримка була дуже сильна,??
От шо ти начинаєш?
Нє, на роботу в другу зміну))
Це ще гірше?

Я жду 21 число)))?Чула,що буде жoпa,хто не привився.Навіть в торгові центри не пускатимуть.От дибіли)))?
Шо тебе рассказать про красную зону? Мы уже 3 дня как в ней..и таки. да..не пускают без сертификата

Останнє редагування:
DADLS, Снилась потом :rolleyes: Смотри аккуратно с теми огурцами:sarcastic:
Принято)))
Есть другие отзывы что ли?)
Ему там со всем надо быть аккуратным.....:blum1:
И ещё надо подумать кому с кем нужно быть аккуратным :sarcastic:
Эм.....чё?))))
IMG_20211017_102233_081.webp

Останнє редагування:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі