Знакомство,,forever,,

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
:beach::beach::smoke:

1634399289785.webp

Вона за пиво тебе тебе зараз загризе))))?
:rolleyes: як ії хропун ій позволяє пиво - хіба що попка мягшою стає чи груди набухають, бо в іншому випадку дозволяти не можна :big_boss:.
Кіт з вами поїхав чи лишила серуна сусідам :rolleyes:

DIVULYA Алмазік :очки: з понеділка худати, бо цілий день серіали дивитися і печиво 3 дні наминати по бокам проявились.план дій н маєш :punish:працюй мала.

И шо вы тута?

???В мене 3дня народження попереду, яке останнє?
Кон'як, вино, шампанське чи трохи горілочки можно :yes2:. Пиво не можно :punish:почула:rolleyes: нє, ти точно :punish:почула:rolleyes:. Печінка не залізна:pravila:
Питаєш і виходиш, майже ніколи не відповідаєш. Тримай :punish: за не вихованність. І ще:punish:. Все іди :кофе:

то фігня, буває, що по п'яні, забуваєшся, і пісяєш в шафу))
думаєш, що відкрив двері в туалет
Розказую .
Було це років з 25 тому. Молода була ,зелена. Приїхав до нас в гості студентський товариш мого чоловіка. Здалеку .
Ну 2 дні готувала , стільки ж не спала , потім гарно відмічали всім їх складом з універу.

В общим отключилась ,спимо . Почало світать ,а ми спали біля відкритого балкону, дивлюсь з просоня , друг іде на балкон ...

Ми робили ще ремонт в квартирі і на балконі були всякі мішки . І оцей друг вирішив зранку покурить . І я побачила я він лізе на ці мішки до вікна , а поверх 10 . Я перелетіла одним кроком через чоловіка сплячого і опинилась на балконі. Схватила те нещастя за ногу і не відпускаю)

Повертається той товариш і зверху дивиться на мене ,і стряхує так з ноги :)

Потім було всім дуже смішно , но в той момент я ледь не вмерла з переляку.

Кон'як, вино, шампанське чи трохи горілочки можно :yes2:. Пиво не можно :punish:почула:rolleyes: нє, ти точно :punish:почула:rolleyes:. Печінка не залізна:pravila:

Питаєш і виходиш, майже ніколи не відповідаєш. Тримай :punish: за не вихованність. І ще:punish:. Все іди :кофе:
Шо ти машеш тут крилами, командир, ну ти глянь??тебе ще питати буду

Як ти??Скучила))))?????

Очечі уже не сезон, Маша чекає сумку)))?
?
Та, краще всіх!
Теж, скучаю. Але приходиться економити інтернет.(словаки жадні до роумінгу)
В понеділок їду на Португалію, то вже в Іспанії візьму нормального оператора і буду модний пацан:smoke:
А за сумку, - краще промовчу.... Там стільки варіантів....
Здров. То мені старші дядьки розказували історії)
Я так і подумав:rolleyes:

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі