Искатель
✩ Premium ✩
- Дописи
- 14651
- Реакції
- 27121
- Бали
- 5565
Искатель не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Догралась....Машка, в ти що вже не граєшся?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Догралась....Машка, в ти що вже не граєшся?
Ну в 50 на всю ніч вже не вистачає ?Да, но не всю ніч?
Ферма була і котів шукала, років 10тому?Машка, в ти що вже не граєшся?
Знаєш як коні кусаються?Догралась....
Так у нас типа рейда было...вообщем иногда бывает)))Да, но не всю ніч?
Ти думаєш там те? я тебе прошу, там танчики, самольотіки, мій грає в блек десерт, начинаю кіпішувать він мені це мій отдих, хочу пару часів по грати, ну ладно, ну блд не цілу ж нічНу в 50 на всю ніч вже не вистачає ?
Такого не знаю ?Ти думаєш там те? я тебе прошу, там танчики, самольотіки, мій грає в блек десерт, начинаю кіпішувать він мені це мій отдих, хочу пару часів по грати, ну ладно, ну блд не цілу ж ніч
Ні...Ферма була і котів шукала, років 10тому?
Знаєш як коні кусаються?
Придумай кращу гру чоловікові?Ти думаєш там те? я тебе прошу, там танчики, самольотіки, мій грає в блек десерт, начинаю кіпішувать він мені це мій отдих, хочу пару часів по грати, ну ладно, ну блд не цілу ж ніч
І у мене ферма булаФерма була і котів шукала, років 10тому?
Я б ещё и в лоб дал,кипишует онаТи думаєш там те? я тебе прошу, там танчики, самольотіки, мій грає в блек десерт, начинаю кіпішувать він мені це мій отдих, хочу пару часів по грати, ну ладно, ну блд не цілу ж ніч

У мене тяжка робота?Шо уже? З самого с рання?...?
Отдачи не боишься?Я б ещё и в лоб дал,кипишует она
Доброе утро всем![]()
???Придумай кращу гру чоловікові?
? А в трегідію бєлок гуляв?І у мене ферма була![]()
Мне нравится когда меня гладятОтдачи не боишься?
Та нууу, хай потішиться, я рідко коли пиляю, старається все ж таки, балує своїх дівчаток?Я б ещё и в лоб дал,кипишует она
Доброе утро всем![]()
Нє...???
? А в трегідію бєлок гуляв?
Если ты погладишь.....то думаю и жена так сделает.....а то за то что ты написал можно и драку устроить???Мне нравится когда меня гладят?