Шарлотта
Перевірений
- Дописи
- 23206
- Рішення
- 5
- Реакції
- 60941
- Бали
- 5545
Шарлотта не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Ще цього не вистачало ?Я тебе за язик не тягав)...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Ще цього не вистачало ?Я тебе за язик не тягав)...
С языка снялаФото бігом, а я подумаю кидати чи ні![]()
На дану тему багато чого знято і дійсно якісного)це ж фільм. А як би було в реальності - ми не дізнаємось. Хоча, я догадуюсь, що якщо взяти 1000 людей, які по вуха в боргах, і перед ними поставити якусь нереальну суму грошей - то 60% точно будуть чудити. Ще не забувай, що в Кореї є дуже великий розрив між бідними і багатими, прямо як у нас, що теж додає перцю
да ладно, вот после Собаки Баскервилей идти ночью с клуба домой еще был тот трешАга. Колорадские жуки в широком ассортименте. Полосатые, красные, яйца...) Буэээ...
Йди чоловіку три)....так а які камні терти треба?
А яйця хоч чого красні?Ага. Колорадские жуки в широком ассортименте. Полосатые, красные, яйца...) Буэээ...
Умієш все іспортитьС языка сняла![]()

личинки жуков полосатыхА яйця хоч чого красні?
Яйца, вроде, жёлтые. А юные жучки - красные и лоснящиеся. И баночка с карасином в детских руках.)))А яйця хоч чого красні?
Це ви про серіал про ігру в кальмара, чи шо??це ж фільм. А як би було в реальності - ми не дізнаємось. Хоча, я догадуюсь, що якщо взяти 1000 людей, які по вуха в боргах, і перед ними поставити якусь нереальну суму грошей - то 60% точно будуть чудити. Ще не забувай, що в Кореї є дуже великий розрив між бідними і багатими, прямо як у нас, що теж додає перцю
Ну ходи ненахваленнаяА яйця хоч чого красні?
Умієш все іспортить![]()

Йди чоловіку три)....

Диви шо вміюНу ходи ненахваленная![]()

Ото токо смайлики слати!...Диви шо вмію![]()
О май гад,где ты этому научилась чертовка
Диви шо вмію![]()
Це ви про серіал про ігру в кальмара, чи шо??

Хорошее время было))встречи,поездки,тусы,развелась со вторым,влюбилась в третий раз)))много классных моментовТреба який флешмоб влаштувати закритий? 10-15років тому??
На.)Переглянути вкладення 105712Ото токо смайлики слати!...
Коли писали по 10-15 років тому, мали на увазі фото с1сек 10-15 років тому, то вони просто так заувальовано пишуть...Хорошее время было))встречи,поездки,тусы,развелась со вторым,влюбилась в третий раз)))много классных моментов
Бери назад!
Неа. Пользуйся.)Коли писали по 10-15 років тому, мали на увазі фото с1сек 10-15 років тому, то вони просто так заувальовано пишуть...
Бери назад!
Ахаха)))а,тут из темы,главное ребята перцем не стареть))))Коли писали по 10-15 років тому, мали на увазі фото с1сек 10-15 років тому, то вони просто так заувальовано пишуть...
Бери назад!