Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Ого, блін...У нас нагнали поліції.Перевіряють кожен під'їзд, підвали.Вчора пропав хлопчик семикласник.Не повернувся зі школи.
Жах який, аби знайшовсяУ нас нагнали поліції.Перевіряють кожен під'їзд, підвали.Вчора пропав хлопчик семикласник.Не повернувся зі школи.
Ну шукають ,ходять по квартирах з фото.Перевіряють все що можна.Останній раз розмовляв з мамою о 2 дня.З 4 уже був не на зв'язку.Живуть в нашому жк.Вроді норм сім'я,і малий спокійний,не задирака.Жах який, аби знайшовся
Дякую, знову мій персональний?Prostomariia, зі святом тебе, Маріє
Дякую, знову мій персональний?

Теж схиляються до думки,що міг поїхати електричкою кудись.Хлопчика ,дай Боже , знайдуть. Можливо пішов в загул ,4 вихідні .
На тому тижні в кукурузі таких втікачів знайшли . 2 доби гуляли , пішли в похід.
Міг і з батьками шось там посваритися, і вирішити таким способом батьків пострашитиХлопчика ,дай Боже , знайдуть. Можливо пішов в загул ,4 вихідні .
На тому тижні в кукурузі таких втікачів знайшли . 2 доби гуляли , пішли в похід.
А я не бухаю..я гостям дорогим заготовилаТанюха, ти ж дозу получила?не бухай
Дай ссылку, передам. в Киевский филиал нашего ПСОУ нас нагнали поліції.Перевіряють кожен під'їзд, підвали.Вчора пропав хлопчик семикласник.Не повернувся зі школи.
Чат в Viberi: Пошук хлопчика Join GroupА я не бухаю..я гостям дорогим заготовила
Дратути тавагищи
Дай ссылку, передам. в Киевский филиал нашего ПСО
Я незнаю скопіювати з телеграму.А я не бухаю..я гостям дорогим заготовила
Дратути тавагищи
Дай ссылку, передам. в Киевский филиал нашего ПСО