Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Пью колёса температура спала на37.2Доброго ранку ?? солоденького вам для гарного настрою ?
Fox ep tvoy, шо там у тебе? Як себе почуваєш?
короче ещё потопчу землю
Аналогично. Погода такая, что только дома под одеялом спать?
А яка була?Пью колёса температура спала на37.2короче ещё потопчу землю
![]()
Угу.В нас як в мішку.Таке враження от от дощ піде.Аналогично. Погода такая, что только дома под одеялом спать?
Шо, очі закриваються??? Я сама так погано спала
Їм по фіг.Головне бабло)))А яка була?
Ну ти блін як той керовнік не розуміє що це небезпечно ?, блд, шо за ****** кругом
Вони ще і не відкривались нормально)))Шо, очі закриваються??? Я сама так погано спала
В нас йде, з ночі щеУгу.В нас як в мішку.Таке враження от от дощ піде.
38. Та все в огняхА яка була?
Ну ти блін як той керовнік не розуміє що це небезпечно ?, блд, шо за ****** кругом
в конце его зарэжу
У нас дождь ещё ночью пошёл, темнота на улице. Настроение соответствует погоде.Угу.В нас як в мішку.Таке враження от от дощ піде.
Шо не кажи.В мене то прям вообще десь під плінтус закотилось.У нас дождь ещё ночью пошёл, темнота на улице. Настроение соответствует погоде.
??Ой, ти мені мого нагадуєш, шо б не було ніколи не ниє, все в нього завжди добре.38. Та все в огняхв конце его зарэжу
![]()
А мне ещё 12 часов сегодня на работе сидеть ?Шо не кажи.В мене то прям вообще десь під плінтус закотилось.
Ану ніс вище? ти ж не на вулиці працюєш??в теплі кави бахни з батончикомУ нас дождь ещё ночью пошёл, темнота на улице. Настроение соответствует погоде.
Я уже і кави бахнула, і 2 батончика?Ану ніс вище? ти ж не на вулиці працюєш??в теплі кави бахни з батончиком
Мені 10, і я така довольна?А мне ещё 12 часов сегодня на работе сидеть ?