DIVULYA
Читач
- Дописи
- 42965
- Рішення
- 1
- Реакції
- 88721
- Бали
- 7890
DIVULYA не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Подруга буліТи вже тоже бабуля?

Останнє редагування:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Подруга буліТи вже тоже бабуля?

Пані Марія, що Ви любите з десертів?? знову хочу чогось солоденького, понадивлювалась відосів з десертами?

Ого, Ви вже бабуся МаріяТи вже тоже бабуля?
На вагу встань.?? знову хочу чогось солоденького, понадивлювалась відосів з десертами?
не мож. Огірочок і до праці 
?Знову цей ..диви шо вміюПані Марія, що Ви любите з десертів
Ого, Ви вже бабуся Марія) Вітаю Вас щиро, та бажаю багато-багато онучаток) Ви ще молода, маєте здоров'я бавити, а тому - треба

На вагу встань.не мож. Огірочок і до праці
![]()
ооо, я беру рукою великий шмат торта, з'їдаю його повністю і пальці які замазались шоколадом облизую
Окальцованна?Знову цей ..диви шо вмію
ооо, я беру рукою великий шмат торта, з'їдаю його повністю і пальці які замазались шоколадом облизую
![]()
, будь чемною. Згадай свої 18Давай ты у тебя удар послабшеГерааа, ану фас
Либо фото,либо видео плжпальці які замазались шоколадом облизую
?Отак значить, я запомнилаДавай ты у тебя удар послабше![]()
Либо фото,либо видео плж

І як?
А я сегодня на ?? ходила![]()
Пока живая
Рука немного болитА мене чето хреново,какие-то здехлики заразили меня чём-то
А я сегодня на ?? ходила![]()

Ну те що повинен здоровий то зрозуміло, а які є протипоказання по здоров'ю? Не взнавала?Пока живаяРука немного болит
? Які ще здехлики?А мене чето хреново,какие-то здехлики заразили меня чём-то![]()
Ну кто до меня заболел ? Голова,глаза с какого-то хрена и температура но незнаю какая. Чёт утром встал а оно как-то не яркоНу те що повинен здоровий то зрозуміло, а які є протипоказання по здоров'ю? Не взнавала?
? Які ще здехлики?
Так шо болить?

Так хоч лікарняний є?Ну кто до меня заболел ? Голова,глаза с какого-то хрена и температура но незнаю какая. Чёт утром встал а оно как-то не ярко![]()
Да нет,думаю попустит,просто ни с того ни с сего,ни кашля ни насморка ниче нет. Заеду в аптеку пробью че да как у них и градусник возьмуТак хоч лікарняний є?
Геройствуєш?ох і хочеш по сраціДа нет,думаю попустит,просто ни с того ни с сего,ни кашля ни насморка ниче нет. Заеду в аптеку пробью че да как у них и градусник возьму
Та не при чем геройство( хотя я такой?) шефу поxep просто отьедешь ты или нет,пи@ар редкой масти корочеГеройствуєш?ох і хочеш по сраці
Немає слів, передай йому шо він *****Та не при чем геройство( хотя я такой?) шефу поxep просто отьедешь ты или нет,пи@ар редкой масти короче