- Дописи
- 12210
- Реакції
- 29757
- Бали
- 3765
Morfius не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Бігає незнає кого вколоти)))?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Бігає незнає кого вколоти)))?
Чогось жарти в тебе до Маші однотипні)))Якщо стакан то її свято)Вообще то вона сметану любить)))?![]()
![]()
![]()
![]()
ну диви, ми взагалі на форумі часто один з одного жартуємо, а чомусь мої фрази ти по іншому сприймаєш
Киця?Вообще то вона сметану любить)
Ще та))))??
???Чогось жарти в тебе до Маші однотипні)))Якщо стакан то її свято)Вообще то вона сметану любить)))?
Ти не вдвшник?? все тельняшку рвеш аби груди показать ??Это мой праздник![]()
![]()
А вдруг кто в ответ покажетТи не вдвшник?? все тельняшку рвеш аби груди показать ??

ОкЧогось жарти в тебе до Маші однотипні)))Якщо стакан то її свято)Вообще то вона сметану любить)))?
. Тепер за сметанку буду з Машки жартував)Іди пісню дитинства слухай)))Добра душа)))?Ок. Тепер за сметанку буду з Машки жартував)
Не хо, я в дитинстві наслухався. Нащо мене виганяєшІди пісню дитинства слухай)))Добра душа)))?
Господи ? твої жарти мимо касиОк. Тепер за сметанку буду з Машки жартував)
Чого виганяю?Ні.Згадав би дитинство.Не хо, я в дитинстві наслухався. Нащо мене виганяєш![]()
Вже і так згадав. Відколи СонЯя нагадала, пісенька тепер сама в голові крутитьсяЧого виганяю?Ні.Згадав би дитинство.

Я радий, що в тебе все ок з самооцінкою)Чи ти звертаєш на себе увагу мою таким чином??
??А як же, ти ж підкалуєш, тримай відповідьЯ радий, що в тебе все ок з самооцінкою)
? Шо там за пісня? Про мамонтьонка?
??А як же, ти ж підкалуєш, тримай відповідь

???ти шо,там всьо серйозно)))??А як же, ти ж підкалуєш, тримай відповідь
? Шо там за пісня? Про мамонтьонка?
Наталі- Вєтер с моря дул???ти шо,там всьо серйозно)))
Про полковника синьоокого співають)))??Який вєтєр мать)))?Наталі- Вєтер с моря дул
Я козачка твоя, я дружина твоя?? Боже точно що дитинствоПро полковника синьоокого співають)))??Який вєтєр мать)))?