Знакомство,,forever,,

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Да я не помічників розірвати хотіла,там якраз все гуд.Вивіску привезли,і в назві блін зробили помилку???Опять чекати тиждень?
Ошибку в названии :scratch_one-s_head:
Название че на китайском ?
Как бл можно сделать ошибку в вывеске:lol:
Да я не помічників розірвати хотіла,там якраз все гуд.Вивіску привезли,і в назві блін зробили помилку???Опять чекати тиждень?
Кстати за рекламку дии есть монетизация :rolleyes::sarcastic:

Привіт чорнобривка :медсестра:. Все що неробиться, то на краще.:big_boss:. А це :punish:тобі за нерви і таблеткі. :жена:працювати бігом.

1633949596442.webp

?? В слові домашні напівфабрикати можна зробити помилку??
Чи ти там шось вишукане написла?

В слові пельмень букву М перепутали з Ш.
Ошибку в названии :scratch_one-s_head:
Название че на китайском ?
Как бл можно сделать ошибку в вывеске:lol:
Оказується можна.
Привіт чорнобривка :медсестра:. Все що неробиться, то на краще.:big_boss:. А це :punish:тобі за нерви і таблеткі. :жена:працювати бігом.
Іди в *****)))?
?? В слові домашні напівфабрикати можна зробити помилку??
Чи ти там шось вишукане написла?
Маша в слові Пельменний ,короче я тільки забула цей ужас.Уже сміх пре.Я представляю які спеціалісти будуть після дистанційного навчання???

ПЕПА✨, птічка все буде добре, все зробиш, наснаги тобі все це пережити?
Та я не парюсь особо,не виправлять перечеркну і напишу правильно???Я просто не розумію як можна бути такими сліпими,і без грамотними.
Лучше свежей купить и засолить..Или 4 кг карася :кофе:
С добрым утром
Не погано в тебе утро починається)

Та я не парюсь особо,не виправлять перечеркну і напишу правильно???Я просто не розумію як можна бути такими сліпими,і без грамотними.
Беруть гроші, нехай роблять якісно, я взагалі за організацію чогось свого власного, розумію що це складно матеріально і фізично.

В слові пельмень букву М перепутали з Ш.

Оказується можна.

Іди в *****)))?

Маша в слові Пельменний ,короче я тільки забула цей ужас.Уже сміх пре.Я представляю які спеціалісти будуть після дистанційного навчання???
Не ну ты тоже :rolleyes: такие сложные названия придумывать,у пацанов все силы ушли чтоб чехлов снять одна н или две:lol:

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі