Шарлотта
Перевірений
- Дописи
- 23206
- Рішення
- 5
- Реакції
- 60941
- Бали
- 5545
Шарлотта не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Скажем так, цікавилась?Искала![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Скажем так, цікавилась?Искала![]()
В мене у мами єсть?Вона від тиску п'є.Єслі шо обращайтесь)))?Його ще попробуй купи?
В интернете можна чёрта купить...Скажем так, цікавилась?
Добре, шо є кому прийти на допомогу ?В мене у мами єсть?Вона від тиску п'є.Єслі шо обращайтесь)))?
Да і в аптеці продають без проблем ?Мож то не той клофелін?Але ж назва одна)))Я прям озадачилась.Нада іспробувать на комусь.В интернете можна чёрта купить...
Пів форума напряглось ...хтось взяв до уваги.....а хтось пити буде обачніше....Добре, шо є кому прийти на допомогу ?
Головне правильна доза. Як хімік кажу)Да і в аптеці продають без проблем ?Мож то не той клофелін?Але ж назва одна)))Я прям озадачилась.Нада іспробувать на комусь.
Ну мама там шото ділить на 4 частинки цю маленьку таблетку.А щоб усипить кулько нада?))))Головне правильна доза. Як хімік кажу)
Всі чекають дозу....Ну мама там шото ділить на 4 частинки цю маленьку таблетку.А щоб усипить кулько нада?))))

Тут вагу приблизну треба знати і як з тиском, бо можна переборщити. Мля, так розказую, як ото все життя тільки цим і займалася?Ну мама там шото ділить на 4 частинки цю маленьку таблетку.А щоб усипить кулько нада?))))
Сама в шоці)))?
Отошли все от меняСама в шоці)))?
Ходи обійму ?Отошли все от меня![]()
Іди абніму???)))Отошли все от меня![]()