VADYM14
✩ Premium ✩
- Дописи
- 5409
- Реакції
- 13323
- Бали
- 6780
VADYM14 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Як там бізнес? Батраків, вже набрала?Я нє)))![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Як там бізнес? Батраків, вже набрала?Я нє)))![]()
Лупашити жінку?....оце небесне створіння?жарти жартами, але ти ж сама розумієш, що я правий
Діди не праві?жарти жартами, але ти ж сама розумієш, що я правий
КупиЗ ними їбаться Треба пів дня?

Та релаксуй, я жартую, а взагалі мабуть ще шось відчуваєш раз вона присутня в твоєму житті і вона цим користуєтьсяДякую, ти внесла ще одну цеглинку у фундамент моєї теорії
в принципі ми можемо цю тему розвинути...Діди не праві?
Не то ?якраз то. Коли жінці догоджаєш, забезпечуєш і т.д. - ти каблук, тряпка та інше. І навпаки..
двоє дітей, при чому тут відчуття?раз вона присутня в твоєму житті і вона цим користується
Не хо)))в принципі ми можемо цю тему розвинути...
На мою думку це коли жінка тільки цим користується....тоді може ти прав....а коли є ,,віддача,,? Тоді це просто гарні відносиниякраз то. Коли жінці догоджаєш, забезпечуєш і т.д. - ти каблук, тряпка та інше. І навпаки..
Нє,нема таких фанатів моєї роботи як я.???Ліплю сама,що глухоніма.Ще трошки і відкриваємось.Все буде гуд.Як там бізнес? Батраків, вже набрала?
Передумай...в принципі ми можемо цю тему розвинути...
Аа, ну то інша справа, як то кажуть діло хазяйське, сам знаєш шо робитидвоє дітей, при чому тут відчуття?
Читай...Так че происходит бо читать лень
Нельзя девок бить шоли![]()
треба.. чучуть ? по дупіНельзя девок бить шоли![]()
Ні?бо можеш віддачу отриматьТак че происходит бо читать лень
Нельзя девок бить шоли![]()
І я пішла.....готовити....Пішли вже жерти готовить!
А то, я теж, продуктів набрав, тепер не знаю , який уй буде готовить і коли?
Ні?бо можеш віддачу отримать