Fox ep tvoy
✩ Premium ✩
- Дописи
- 21662
- Рішення
- 1
- Реакції
- 51329
- Бали
- 6290
Fox ep tvoy не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Прикинь как бывает

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Прикинь как бывает

Та то так, хвилинна слабкістьНе плач?в мене нічого нема з перечисленого?
Наказували, мабуть заслужив?Прикинь как бывает![]()
Добре є,А ще шо??
я на роботі, хай самі варять
в ліжко. Храпун
чекаєМолодецьАж заікаєшся.....малий ,все зроблено...
. Можеш погуляти, випити з ким і де і коли хочеш 

Добре є,в ліжко. Храпун
чекає
аякже, вже тамДобре є
рибкою шоколад замінила. Сьогодні ще два любі фільми подивися і завтра до 12 в ліжку балдій
Шо це ти такий добрий?))))Дуже підозріло ?Добре єрибкою шоколад замінила. Сьогодні ще два любі фільми подивися і завтра до 12 в ліжку балдій
![]()
Боже...звідки така щедрість?Добре є,в ліжко. Храпун
чекає
Молодець. Можеш погуляти, випити з ким і де і коли хочеш
![]()
Шо це ти такий добрий?))))Дуже підозріло ?
троихи таки хочется вас поср аці пльоткою побити, але я стараюсь приглушити свої бажання
Молодець.троихи таки хочется вас поср аці пльоткою побити, але я стараюсь приглушити свої бажання
![]()

Не стримуй себетроихи таки хочется вас поср аці пльоткою побити, але я стараюсь приглушити свої бажання
![]()
?Ти б кухарку так свою розглядувавПЕПА✨, волосся точно твоїчи додаєш якісь додаткові ? Щось занадто пишні!)
Та бий вже її?
Привет кабіна![]()
Наконец-то начал писать.....а то всё читаешь....После комента, как ты на работе, на камеру в носу колупаешся,- боюсь даже подумать, как тебя назвать...?
Ну так це ж єстєственно?прям таки всі леді по твоємуПосле комента, как ты на работе, на камеру в носу колупаешся,- боюсь даже подумать, как тебя назвать...?

. Ніхто в холодильник після 21:00 не заглядує, пиво с чипсами не п'є. Тому по пкі без пльоткі. 
Немає тобі роботи, лягай до кухарки, спинку чухайProstomariia, дівки сьогодні всі чемні. Ніхто в холодильник після 21:00 не заглядує, пиво с чипсами не п'є. Тому по пкі без пльоткі.
![]()

?Свої)))Буду чемною.Бо таку гадость хочу написати)))?ПЕПА✨, волосся точно твоїчи додаєш якісь додаткові ? Щось занадто пишні!
Тільки по їла)?????Prostomariia, дівки сьогодні всі чемні. Ніхто в холодильник після 21:00 не заглядує, пиво с чипсами не п'є. Тому по пкі без пльоткі.
![]()
??Ти б кухарку так свою розглядував
Та бий вже її?
МашкаКолупашкакак тебя назвать...?
Не надо на меня клеветать. Я сегодня, третий раз зашёл, за две недели. Писать начал, потому что, только купил телефон. И то, - на связи, потому что халявный вай фай.Наконец-то начал писать.....а то всё читаешь....