Знакомство,,forever,,

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
О ,кексики:luboff:

Поподробнее плж
depositphotos_263751528-stock-photo-partial-view-of-woman-holding.webp

9 октября Национальный день кексов в защиту жизни поощряет открытый диалог и обмен кексами. В этот день пекут кексы, чтобы почтить память еще не родившихся. Этот день также повышает осведомленность о проблеме аборта.
Всё таки sекс присутствует...

Ти в гості хочеш?)))?
Ти ж мене ще в Голосіївському районі запрошувала, а як тільки я зібралась, ти вже у Вишневий перебралась. Не послідовно якось.... І 10 хвилин від мене тільки до метро, а до Вешневого на авто їхати півгодини майже, а транспортом ще довше. Я тебе теж запрошувала, але ти щось постійно трасформуєшся містом. Мабуть і ц тебе чарівник завівся, як у Дівулі, трасформує тебе постійно

Ти ж мене ще в Голосіївському районі запрошувала, а як тільки я зібралась, ти вже у Вишневий перебралась. Не послідовно якось.... І 10 хвилин від мене тільки до метро, а до Вешневого на авто їхати півгодини майже, а транспортом ще довше. Я тебе теж запрошувала, але ти щось постійно трасформуєшся містом. Мабуть і ц тебе чарівник завівся, як у Дівулі, трасформує тебе постійно
Чесно тобі сказать,я постійно живу До ВДНХ я їду 10 хв.Я не розумію твоєї зацікавленості.Напевно ти дуже погано знаєш місце розподілення .Бо до Жулянського мосту 3 хв.?Ще щось пояснити?Чи досить?

Останнє редагування:
Чесно тобі сказать,я постійно живу в Вишневому.До ВДНХ я їду 10 хв.Я не розумію твоєї зацікавленості.Напевно ти дуже погано знаєш місце розподілення Вишневого.Бо до Жулянського мосту 3 хв.?Ще щось пояснити?Чи досить?
Не сміши, просто є вільний час.

Що у вас тут нового?

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі