Свобода
Only read
- Дописи
- 5163
- Реакції
- 9001
- Бали
- 4515
Свобода не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Така ж темна, чуть колихнеш і піннишся
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Така ж темна, чуть колихнеш і піннишся
Як би ти знав,як ти мені дорогий)?Чого ти причепився?Нема до кого по сіпатись??Така ж темна, чуть колихнеш і піннишся![]()
Як би ти знав,як ти мені дорогий)?Чого ти причепився?Нема до кого по сіпатись??
добранічСпи уже,забємбав.![]()
добраніч
Не работає камінь?Че вы тут забембики?

Так и знал что шарлатаны на кирпиче экономилиНе работає камінь?![]()

?????А люди лижуть)))Так и знал что шарлатаны на кирпиче экономили![]()
Прикинь на Андреевский пустить?????А люди лижуть)))
Та да,?і язик зчесати можна)))Прикинь на Андреевский пустить
Лизать не перелизать?
Че ты там,все подготовила по своим делам? Все огонь?Та да,?і язик зчесати можна)))
Да не фіга не огонь.Шо я можу приготовити звичайними морозилками.Загрузили,а воно ска не мерзло пів дня,бо хлопаєш дверима туди сюди.Сидим оно думаєм де ШОКЕР купить.Дорогі падли.Но штука прикольна,15 -20 хв.і замерзло.А в мене все впирається саме в заморозку.Я починаю тухнуть?так була загорілася,а зараз шото не так все красочно.Бабок треба,піпец.Порахували одне,а бачу що не вложимся.Че ты там,все подготовила по своим делам? Все огонь?
Так всегда происходит,никогда не влажуются((( но ниче разрулите потихоньку,самое главное сделали- начали,а остальное через «**@ный в рот» но раскидается))) ты пробивная все получится ?Да не фіга не огонь.Шо я можу приготовити звичайними морозилками.Загрузили,а воно ска не мерзло пів дня,бо хлопаєш дверима туди сюди.Сидим оно думаєм де ШОКЕР купить.Дорогі падли.Но штука прикольна,15 -20 хв.і замерзло.А в мене все впирається саме в заморозку.Я починаю тухнуть?так була загорілася,а зараз шото не так все красочно.Бабок треба,піпец.Порахували одне,а бачу що не вложимся.
Та понятно що вирулим.Просто все час)))І все якось через жoпy.Так всегда происходит,никогда не влажуются((( но ниче разрулите потихоньку,самое главное сделали- начали,а остальное через «**@ный в рот» но раскидается))) ты пробивная все получится ?
Я никого не знаю кто начинал и все гладко было) первая точка в самом начале по-любому шишки какие-то набиваются хоть и вроде работаешь в этой теме и понимаешь все)) это как со звонилками,нужно перетерпеть)))Та понятно що вирулим.Просто все час)))І все якось через жoпy.
Жидкий азот.Да не фіга не огонь.Шо я можу приготовити звичайними морозилками.Загрузили,а воно ска не мерзло пів дня,бо хлопаєш дверима туди сюди.Сидим оно думаєм де ШОКЕР купить.Дорогі падли.Но штука прикольна,15 -20 хв.і замерзло.А в мене все впирається саме в заморозку.Я починаю тухнуть?так була загорілася,а зараз шото не так все красочно.Бабок треба,піпец.Порахували одне,а бачу що не вложимся.
В мене уже глаз дьоргається???І сивіти починаю.Але фіг з ним,що встигнемо зробити так і буде.По ходу будем розбиратись.До роблювати.Якось буде.А не буде,хрен з ним?Я никого не знаю кто начинал и все гладко было) первая точка в самом начале по-любому шишки какие-то набиваются хоть и вроде работаешь в этой теме и понимаешь все)) это как со звонилками,нужно перетерпеть)))
Все будет огонь ?В мене уже глаз дьоргається???І сивіти починаю.Але фіг з ним,що встигнемо зробити так і буде.По ходу будем розбиратись.До роблювати.Якось буде.А не буде,хрен з ним?

Все нормально, все работает)Не работає камінь?![]()
Норм кирпич кстати)))Так и знал что шарлатаны на кирпиче экономили![]()
Я уже нализался)))?????А люди лижуть)))
Ты всеравно крашеннаяВ мене уже глаз дьоргається???І сивіти починаю.Але фіг з ним,що встигнемо зробити так і буде.По ходу будем розбиратись.До роблювати.Якось буде.А не буде,хрен з ним?