Знакомство,,forever,,

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
как такое может быть? отпахала денек . спать хотела весь день, думала, приду, вырублюсь... до утра. а нефигасе... не спится.
завтра 4й день 12часов ... работы. дайте мне поленом ктонибудь...

как такое может быть? отпахала денек . спать хотела весь день, думала, приду, вырублюсь... до утра. а нефигасе... не спится.
завтра 4й день 12часов ... работы. дайте мне поленом ктонибудь...
Правильно!!!!! Нас, бросать низззззя!!!!

ааа то совесть мучала, да?)))
Канешна,,,, а ты, как думала?
eea41b34-59f9-48af-a1ec-c4f2a4f74294.webp

Я тобі так скажу,надіюсь ти мене правильно зрозумієш.В мене також було життя,коли я розчинялась в людині,він для мене був і повітрям,і всім чим тільки можна.Але коли об тебе витирають ноги,плюють в тебе.Треба відпускати.Просто взяти і відпустити.І йти далі.Життя не закінчується.В житті дуже багато людей,і десь є людина з якою ти ще будеш щасливий.Просто не закривайся в собі.Перегорни цю сторінку життя.І все наладиться.Ти і сам розумієш,що уже нічого не повернеш.Нащо ці потуги?Все,надіюсь що скоро вернеться наш Опус.Ти мені таким не подобаєшся.Хватить себе мордувати.
Ты с херувимами, когда-то говорила?

Я тобі так скажу,надіюсь ти мене правильно зрозумієш.В мене також було життя,коли я розчинялась в людині,він для мене був і повітрям,і всім чим тільки можна.Але коли об тебе витирають ноги,плюють в тебе.Треба відпускати.Просто взяти і відпустити.І йти далі.Життя не закінчується.В житті дуже багато людей,і десь є людина з якою ти ще будеш щасливий.Просто не закривайся в собі.Перегорни цю сторінку життя.І все наладиться.Ти і сам розумієш,що уже нічого не повернеш.Нащо ці потуги?Все,надіюсь що скоро вернеться наш Опус.Ти мені таким не подобаєшся.Хватить себе мордувати.
?Розумна, да?

Чоловіки самі собі на умі, ти права, тільки хто тебе почує?
Це точно.Да і слухати мене не треба.В таких справах,я точно не совєтчик.
Херувимы, они как ангелы, но чуть-чуть иначе... Ввалить она мне хочет... Детский сад))
???

Це точно.Да і слухати мене не треба.В таких справах,я точно не совєтчик.

???
Все одно кожен по своєму те й робе, хоче страждать хай страда, може його гнобить Треба ?може йому це потрібно??
Я тебя люблю и дивулю люлю, и лебирталю люблю, не членом, не, не так как вы подумали... Я хз как это объяснить... Всё сделаю, лишь бы вам хорошо было...
?

Я тебя люблю и дивулю люлю, и лебирталю люблю, не членом, не, не так как вы подумали... Я хз как это объяснить... Всё сделаю, лишь бы вам хорошо было...
Міш,ти знаєш що ми ніколи нічого тобі поганого не бажали.Я уже другий день бачу що ти сам не свій.Ми теж тебе любим,але давай прекращай з цими двіжняками.Ну реально моторошно робиться,коли тебе накриває.Давай спать лягати.Добраніч.❤️

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі