Знакомство,,forever,,

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Мать,вона ж завтра їде?ну ти як маленька.Миється,бриється,манік,педік???
В смысле ? Нахрена тогда ехать?:sarcastic:
?Понятно
Господи Скільки підготовки ради 10хв
Лучших 10 минут в жизни может?
А ти вкурсі що на твою родіну їде??
А откуда она а то я забыл ?

Педикюр,безтолоч?я просто скоротила.

Думаєш я помню?Знаю що вроді чернігівська область,но то не точно ?

FB_IMG_1632672227156.webp

А ти вкурсі що на твою родіну їде??
Куди? Я влаштую перехват

???

З Вінниці

От пожалуйста,дивлюсь новини.Всіх держслужбовців вакцинувати примусово,не хочеш,будь здоров.Як задовбали,це капец.?

От пожалуйста,дивлюсь новини.Всіх держслужбовців вакцинувати примусово,не хочеш,будь здоров.Як задовбали,це капец.?
Смирись ? Ну или можно конечно революцию замутить:yahoo: но медали потом не дают:nonn:

Смирись ? Ну или можно конечно революцию замутить:yahoo: но медали потом не дают:nonn:
Да просто з нею тут такий безпредєл.Не дають дозвіл на виготовлення напівфабрикатів,поки не вакцинуюсь хоч один раз.Ну блін.Самі ж валять свій народ.Я така зла,в мене нема слів просто.Знайшли блін до чого домахатись.Бо в мене других пояснень нема.Всі хочуть бабок.

Да просто з нею тут такий безпредєл.Не дають дозвіл на виготовлення напівфабрикатів,поки не вакцинуюсь хоч один раз.Ну блін.Самі ж валять свій народ.Я така зла,в мене нема слів просто.Знайшли блін до чого домахатись.Бо в мене других пояснень нема.Всі хочуть бабок.
Дело времени пока мне не скажут вакцинироваться здесь,укол ввалят и иди в кабину едь дальше,будет плохо позвонишь(ток немецкий выучи) ?

Дело времени пока мне не скажут вакцинироваться здесь,укол ввалят и иди в кабину едь дальше,будет плохо позвонишь(ток немецкий выучи) ?
Да в Києві вообще капец,дітей з гуртожитків виселяють,бо не хочуть вакцинуватись.Універи переводять опять на дистанційне.Брєд якийсь.

Да в Києві вообще капец,дітей з гуртожитків виселяють,бо не хочуть вакцинуватись.Універи переводять опять на дистанційне.Брєд якийсь.
Да везде так,добровольно принудительно все по накатанной. Конечно бесит слушать всю жизнь о свободе и независимости и тут же тебя тупо заставляют вакцинироватся говоря при этом что никого не заставляют)

Продам баклажаны :spiteful:

Вкладення

• IMG_20210926_203538.webp
    IMG_20210926_203538.webp
    257.6 Кб · Перегляди: 27
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі