Fox ep tvoy
✩ Premium ✩
- Дописи
- 21662
- Рішення
- 1
- Реакції
- 51329
- Бали
- 6290
Fox ep tvoy не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Хто тобі правду скаже,крім мене? Обращайся ?Зараза ?
Я лучше в своей Нарнии останусь где я красавчикХто тобі правду скаже,крім мене? Обращайся ?

Крефельд?чи як?Красавчик,оце придумає.Думаєш гарніший мавпи то вже красавчик?Я лучше в своей Нарнии останусь где я красавчик![]()
КрефелдКрефельд?чи як?Красавчик,оце придумає.Думаєш гарніший мавпи то вже красавчик?

Ну да ,ну да.Крефелд
Так это так и работает вообще-то ?![]()
Сама страшкоНу да ,ну да.

Сама страшко![]()
Ну тож чуть красивее обезьяны,не расстраивайся ?
Томас?Тож тільки вилізла з кухні.Скільки можна їсти???Готовлю,хто їсть незнаю?Будто хтось приходе,поки я не вдома.
Я запомнила,а це ще гірше ніж би в блокнот записала?Ну тож чуть красивее обезьяны,не расстраивайся ?
Я такая же х*рняЯ запомнила,а це ще гірше ніж би в блокнот записала?

Не.....рижіша?Я такая же х*рня![]()
? Всмислі любитьProstomariia Машка иди меня любить бо говорят шо я кривой![]()
Шо ти все пожерла, і готуєш опять? ну тоді понятно чого жoпa велика???????????????![]()
Я не буду ці смайли зкачувать,щоб тобі показати?смисл слова "любить"?? Всмислі любить
Ну говори шо я ниче ? А то я в депрессию зайду? Всмислі любить

Я об'їлась виноградом і персиками,запічатала кавуном,а тепер в мене болить живіт?? Всмислі любить
Шо ти все пожерла, і готуєш опять? ну тоді понятно чого жoпa велика?
І нічьо вона не велика? Всмислі любить
Шо ти все пожерла, і готуєш опять? ну тоді понятно чого жoпa велика?

Странно че это он болит ? мож к врачу сходиЯ об'їлась виноградом і персиками,запічатала кавуном,а тепер в мене болить живіт?
І нічьо вона не велика![]()