Знакомство,,forever,,

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
IMG-d898f83f722c80d57e74bb51556f3f03-V.jpg
IMG-b404cdaf4521a223c2f0a165514b5b51-V.jpg

IMG-d898f83f722c80d57e74bb51556f3f03-V.jpg
img-b404cdaf4521a223c2f0a165514b5b51-v-jpg.103839
IMG-aae8ba52646fb2f17dfe0b195597ef02-V.jpg

Останнє редагування:
Мне учительницы тоже симпатичны
Доброе утро?.
Теперь Вас на учителей потянуло. Эк Вы не постоянный молодой человек.
Вчера медики, сегодня учителя... А завтра кто...
Шарлотта, Воспитатель принимайте эстафету, это Ваш плохой ученик...?

:rolleyes: щось не думав, що в тебе світлі очі - лінзи напевно :rolleyes:
Блін я б тобі написала.От чесно.Лінз не ношу,деколи окуляри ,коли за комп сідаю.Очі в мене завжди були сіро-голубі.Якщо змінюю яскравість фото,то звичайно що і очі міняються.А це фото було без ніяких змін.Побачили і хватить.
download (3).jpg

Аня, вставай, ну пожалуйста?❤️
Який мілаш???

вышла субботним утром...оно мне показалось прекрасным! солнышко, запах осенней сырости и листвы.. не знаю почему, но который раз мне мерещатся горы Австрии .. думаю и почему меня там еще нет... ) наслаждаюсь осенью. рано еще мерзнуть) что потом говорить, зимой?)

Блін я б тобі написала.От чесно.Лінз не ношу,деколи окуляри ,коли за комп сідаю.Очі в мене завжди були сіро-голубі.Якщо змінюю яскравість фото,то звичайно що і очі міняються.А це фото було без ніяких змін.Побачили і хватить.

Який мілаш???
Гарна чорнобривка:медсестра:, а я думав, що товстіша на щічкі через нічні шоколадки, а ні норм. вигляд.
Добре сиди на бетоні :confused:.

Останнє редагування:
:clapping:вставай, вставай окольцованна .!)
Сьогодні саме той день для приготування чогось смачненького ? на кухню :жена:
?Ану киш, розкомандувався
Хола, амигос!
Принял аппарат. Махнул не глядя...Переглянути вкладення 103854

І де він линдає, твій муза?
?Хтона де
А ти шо, на паравозіки пересів?

вышла субботним утром...оно мне показалось прекрасным! солнышко, запах осенней сырости и листвы.. не знаю почему, но который раз мне мерещатся горы Австрии .. думаю и почему меня там еще нет... ) наслаждаюсь осенью. рано еще мерзнуть) что потом говорить, зимой?)
Для меня осень воообче ффффу, и зима, и весна. Люблю только лето- тепло, светло, блошки, мошки, мaндa,,,шки и т.д. и т.п.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі