Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
то чувство, что у меня есть две знакомые девушки.. снайпер и боксер))))
так и есть?Всем хороших Выходных!
![]()
Пухну з голоду??Всьо так плохо![]()
Я тож.Їсти хочу капец.Біжу додомуПухну з голоду??

Хорошо.Можно)))Приїдеш забереш???
Домовились.Хорошо.
Оце діловий?Шо вы тут босота ?
Оце діловий?
В образі уже)))??
С рожденияВ образі уже)))??

Ты мне объясни лучше как можно работать поваром грубо говоря и быть голодным,а то я чето не пойму?В образі уже)))??
Блін,я сто разів казала що не їм пельмені і вареники.Ну я ними уже так наїлась,шо прям під зав'язку.А сьогодні взагалі капец,як не ліпиш то кудись біжиш,опять прибігла поліпила,тут дзвонять "А ви помните,що ви педикюр перенесли на 24?Дааа, помню ?полетіла.І так цілий день.Он тільки прийшла додому.Я коли по їм на роботі,мені треба по спать???С рождения
Ты мне объясни лучше как можно работать поваром грубо говоря и быть голодным,а то я чето не пойму?
Будешь мне блинкать дам ляща ?Блін,я сто разів казала що не їм пельмені і вареники.Ну я ними уже так наїлась,шо прям під зав'язку.А сьогодні взагалі капец,як не ліпиш то кудись біжиш,опять прибігла поліпила,тут дзвонять "А ви помните,що ви педикюр перенесли на 24?Дааа, помню ?полетіла.І так цілий день.Он тільки прийшла додому.Я коли по їм на роботі,мені треба по спать???

Ой,да прям.Я цілий вечір їсти буду?Будете скучати?Будешь мне блинкать дам ляща ?
Пока не поешь не заходи![]()
Конечно будемОй,да прям.Я цілий вечір їсти буду?Будете скучати?

Мені просто цікава твоя думка?Якщо людина працює з продуктами харчування то що вона повинна постійно їсти??Конечно будем![]()
Нет ходить голодным и на солнце светится ?Мені просто цікава твоя думка?Якщо людина працює з продуктами харчування то що вона повинна постійно їсти??

Ну в мене так.Я якась не правильна.Мені вчора так і мама сказала,шо я ненормальна????Нет ходить голодным и на солнце светится ?
Это как я поставлю машину и в магаз на такси поеду![]()
Мама наш человек ?Ну в мене так.Я якась не правильна.Мені вчора так і мама сказала,шо я ненормальна????