Olanya
Форумчанин
- Дописи
- 453
- Реакції
- 782
- Бали
- 198
Olanya не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Цветочек аленькай привези...???
? Заметно))) Ну ничего, это всё поправимо)ага, обідчивий
Умеешь договариваться

долгие годы практикиУмеешь договариваться![]()

Можно просто с мясомТебе с хреном, горчицей или кетчупом??

Что Отак на сухую, даже помидорки не возьмёшь?Можно просто с мясом![]()
читала пост что уже и миллион предлагают. если будет привито 100% коллектива. )![]()
?
Я нашел где прививаться![]()
Що там вчорашні зірочки?читала пост что уже и миллион предлагают. если будет привито 100% коллектива. )
??А шо таке катлєтиА что мы нечего, там котлетами балуемся???
Машка??А шо таке катлєти
Волива, ленінградка? це шо? я фарш купований не признаю ?Машкаполучиш з/п купиш кільо фаршу свинного, кільо курячого, молока, цибулі, яєчка, воливи, найдеш кусник вчорашнього хліба, пательню, ленінградку і набереш мене, я тебе навчу робити катлєти...
То йди лови свиню і пару курей і пхай в м'ясорубку, але в стару совєцку, шнекову, таке що тре ручку крутитиВолива, ленінградка? це шо? я фарш купований не признаю ?
Наебут сто процентов ?читала пост что уже и миллион предлагают. если будет привито 100% коллектива. )
Можно сразу купить катлету?Машкаполучиш з/п купиш кільо фаршу свинного, кільо курячого, молока, цибулі, яєчка, воливи, найдеш кусник вчорашнього хліба, пательню, ленінградку і набереш мене, я тебе навчу робити катлєти...
Ааа і муки кулачок...
Сам крути, я в електро за 3хв все зроблю?То йди лови свиню і пару курей і пхай в м'ясорубку, але в стару совєцку, шнекову, таке що тре ручку крутити
Ага, в єрмолєно заходиш??Можно сразу купить катлету?
ЕлектроМашка, йди шукай, але не забудьсі і знову лисичок не злови, бо будут далі чоловік і діти сидіти голодні і холодніСам крути, я в електро за 3хв все зроблю?
Осталось тільки живность найти
Добре батьку, шо навчаєш??ЕлектроМашка, йди шукай, але не забудьсі і знову лисичок не злови, бо будут далі чоловік і діти сидіти голодні і холодні
Нах мне нитраты если есть мясо ))Что Отак на сухую, даже помидорки не возьмёшь?
На вулиці купа живності бігаєСам крути, я в електро за 3хв все зроблю?
Осталось тільки живность найти
Для треніровки гав-мяв підійде ???Воробців най йде надере, бо скоро в теплі краї втікнутьНах мне нитраты если есть мясо ))
На вулиці купа живності бігаєДля треніровки гав-мяв підійде ???
Это такие мит боллы, иногда с подливкой или соусом???А шо таке катлєти
Нах мне нитраты если есть мясо ))
Какие нитраты, всё с огорода своего?