Знакомство,,forever,,

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Хайно я все зроблю,похвастаюсь.Але на даному етапі довольна.Аренда норм.ціна,і приміщення класне.І виробництво і продаж.Короче,я що слон довольна.Страшно дуже,зараз бахну гліцисету,бо і руки трусяться,але довольна.?
Гліцисет - від глистів :rolleyes: назва щось не дуже ?

Там на просмотрі такі дяді були???що я даж не глянула що там поруч?Говорила тільки не окружайте мене?
Не дякуй ?
1632395148223.webp

Хайно я все зроблю,похвастаюсь.Але на даному етапі довольна.Аренда норм.ціна,і приміщення класне.І виробництво і продаж.Короче,я що слон довольна.Страшно дуже,зараз бахну гліцисету,бо і руки трусяться,але довольна.?
Бизнес открыла?

З нею.Але все обсудилось от і до.Я надіюсь дуже що все буде добре.Переживаю капец звичайно.Але ну я не могла по іншому.Попробуємо.Вразі якщо хтось захоче вийти,просто сплачує певну суму і все.

З нею.Але все обсудилось от і до.Я надіюсь дуже що все буде добре.Переживаю капец звичайно.Але ну я не могла по іншому.Попробуємо.Вразі якщо хтось захоче вийти,просто сплачує певну суму і все.
Ну смотри. Тебе виднее, ты ближе к ситуации.

Ну прям за голову нема чого братись.Бо між нами буде теж юридичний договір.Я може і л0х пєчальний десь,але так уже вирішили.
Анют, сонце, я не та людина щоб злорадствувати, чи бажати чогось поганого. Навпаки, я завжди тільки за добро і мир. ? але якщо якась ******* буде бачинити, то бери в ту ж секунду скалку в руки і бий по плечах. Не попускай нікому і нічого, ані чучуть, зараз часи не ті...

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі