Знакомство,,forever,,

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
:кофе:

Без названия.webp
Плохо спалось??, приветик)))

Та неважно ? я ж себя знаю,запаяет я потом гордость успокою и буду разгребать:facepalm:
Я просто думаю чи не поспішила зносити.Можливо теж треба було почекати років 2 ,а там уже знести.Хто його знає,як правильно поступати.Бо незнаю як онлайн,а от ці перші точно підуть в суд.І це трохи напрягає.

Привіт чорнобрива :медсестра:столична панночка, як здоров'є твоє - шмарклі не текуть, температура в нормі' Вмієш так танцювати :rolleyes:
Я помню ,що ти вчора написав?Так що нічого не тече,температура в нормі ?Танцювати так не вмію.?

Я помню ,що ти вчора написав?Так що нічого не тече,температура в нормі ?Танцювати так не вмію.?
Добре, я спокійний ? за тебе.
Танец божевільно-офігенний, за третім разом перегляду відео він почав мені подобатись ????

Нє,вони не хамлять.Вони чогось думають,що якщо ти боржник,то він Бог над тобою,і в праві псувати тобі життя.Ну такє короче.Але якщо ще хтось зробе напис,і попаде до цього госа?я повірю в карму?
Хай би так дивились на тих хто міліони деребанить

Я просто думаю чи не поспішила зносити.Можливо теж треба було почекати років 2 ,а там уже знести.Хто його знає,як правильно поступати.Бо незнаю як онлайн,а от ці перші точно підуть в суд.І це трохи напрягає.
Как сделала так и правильно :i-m_so_happy:
Ты же фоп у тебя свои движухи,это я всю жизнь без роду без племени?

Капец. Чё это? Чай был лишний? Я так вообще не могла уснуть до 03:30 . Жёстяк какой-то
Я такая же хрень :rolleyes: только глаза закрою так со встречки мигают дальним и сигналят,шо за люди:sarcastic:
Да один поки гемор з цим ФОП.
Все будет огонь:smile60:
Я ещё буду всем говорить я знаю эту бизнес чику?

Я такая же хрень :rolleyes: только глаза закрою так со встречки мигают дальним и сигналят,шо за люди:sarcastic:

Все будет огонь:smile60:
Я ещё буду всем говорить я знаю эту бизнес чику?
?????От зачем було слово чіка писать ?терпи?

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі