Валентинка
✩ Premium ✩
- Дописи
- 8991
- Реакції
- 13752
- Бали
- 1848
Валентинка не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Плохо спалось??, приветик)))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Плохо спалось??, приветик)))
Я просто думаю чи не поспішила зносити.Можливо теж треба було почекати років 2 ,а там уже знести.Хто його знає,як правильно поступати.Бо незнаю як онлайн,а от ці перші точно підуть в суд.І це трохи напрягає.Та неважно ? я ж себя знаю,запаяет я потом гордость успокою и буду разгребать![]()
столична панночка, як здоров'є твоє - шмарклі не текуть, температура в нормі' Вмієш так танцювати Я помню ,що ти вчора написав?Так що нічого не тече,температура в нормі ?Танцювати так не вмію.?Привіт чорнобривастолична панночка, як здоров'є твоє - шмарклі не текуть, температура в нормі' Вмієш так танцювати
![]()
Добре, я спокійний ? за тебе.Я помню ,що ти вчора написав?Так що нічого не тече,температура в нормі ?Танцювати так не вмію.?
Капец. Чё это? Чай был лишний? Я так вообще не могла уснуть до 03:30 . Жёстяк какой-тоПлохо спалось??, приветик)))
Я его вылила, совсем остыл пока мы болтали?, но мойке понравился???Капец. Чё это? Чай был лишний? Я так вообще не могла уснуть до 03:30 . Жёстяк какой-то
Хай би так дивились на тих хто міліони деребанитьНє,вони не хамлять.Вони чогось думають,що якщо ти боржник,то він Бог над тобою,і в праві псувати тобі життя.Ну такє короче.Але якщо ще хтось зробе напис,і попаде до цього госа?я повірю в карму?
Я так и знала, что ты это сделаешь... Дык а чё плохо спалось-то?Я его вылила, совсем остыл пока мы болтали?, но мойке понравился???
То холодно, то жарко, то водички попить надо...и так до самого утра?Я так и знала, что ты это сделаешь... Дык а чё плохо спалось-то?
Да вообще пофіг.Хай дививляться як хочуть.Хай би так дивились на тих хто міліони деребанить
Как сделала так и правильноЯ просто думаю чи не поспішила зносити.Можливо теж треба було почекати років 2 ,а там уже знести.Хто його знає,як правильно поступати.Бо незнаю як онлайн,а от ці перші точно підуть в суд.І це трохи напрягає.

Да один поки гемор з цим ФОП.Как сделала так и правильно
Ты же фоп у тебя свои движухи,это я всю жизнь без роду без племени?
Я такая же хреньКапец. Чё это? Чай был лишний? Я так вообще не могла уснуть до 03:30 . Жёстяк какой-то

Все будет огоньДа один поки гемор з цим ФОП.

?????От зачем було слово чіка писать ?терпи?Я такая же хреньтолько глаза закрою так со встречки мигают дальним и сигналят,шо за люди
Все будет огонь
Я ещё буду всем говорить я знаю эту бизнес чику?
То уже хроническая зависимость? всем,фига се вы печатаете

Приливов не ощущаешь ? ???Капец. Чё это? Чай был лишний? Я так вообще не могла уснуть до 03:30 . Жёстяк какой-то
?Нє ну нормально?Трамвай "Аннушка"?****** просто.
Так тебя в честь трамвая назвалиНє ну нормально?Трамвай "Аннушка"?****** просто.