Знакомство,,forever,,

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
images (10).webp

Останнє редагування:
Він і так уже оглядується тут???підглядає тільки))))
Урааааа,один напис знесли?????Тепер ждем подачу в суд????
Красавчики:bb:
Передайте этим педIкам что я их найду :triniti:
? всем,фига се вы печатаете
Земляне они такие:sarcastic:

В понеділок ще один суд?Треба було б реєстр заглянути,щось напряжно,може уже свіжих на робили.Падлюки)))
У меня пока одни,даю им 2 года понять свою ошибку или порчу наведу :sarcastic:
Но не блочили ничего,может потому что исполнитель местный и жить хочет а может просто рахиты ленивые? но тачку искал или есть:sarcastic:

У меня пока одни,даю им 2 года понять свою ошибку или порчу наведу :sarcastic:
Но не блочили ничего,может потому что исполнитель местный и жить хочет а может просто рахиты ленивые? но тачку искал или есть:sarcastic:
В мене обидва місцеві,один приватний один гос.Приватний норм,поговорили по тел.Друг друга поняли,проблем нема.І оце ж знесли.А гос.трохи бузив.?І в понеділок суд.Тож нічого не блочили,і не шукали.Я перша їх знайшла???і познакомилась??

В мене обидва місцеві,один приватний один гос.Приватний норм,поговорили по тел.Друг друга поняли,проблем нема.І оце ж знесли.А гос.трохи бузив.?І в понеділок суд.Тож нічого не блочили,і не шукали.Я перша їх знайшла???і познакомилась??
Я помню ты рассказывала ))) я поэтому и не звонил ему,бо оно ещё нахамит а потом дорого выходит капец?

Я помню ты рассказывала ))) я поэтому и не звонил ему,бо оно ещё нахамит а потом дорого выходит капец?
Нє,вони не хамлять.Вони чогось думають,що якщо ти боржник,то він Бог над тобою,і в праві псувати тобі життя.Ну такє короче.Але якщо ще хтось зробе напис,і попаде до цього госа?я повірю в карму?

Нє,вони не хамлять.Вони чогось думають,що якщо ти боржник,то він Бог над тобою,і в праві псувати тобі життя.Ну такє короче.Але якщо ще хтось зробе напис,і попаде до цього госа?я повірю в карму?
Та неважно ? я ж себя знаю,запаяет я потом гордость успокою и буду разгребать:facepalm:

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі