Fox ep tvoy
✩ Premium ✩
- Дописи
- 21662
- Рішення
- 1
- Реакції
- 51329
- Бали
- 6290
Fox ep tvoy не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Я левВсі мужики ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Я левВсі мужики ?
Беєєєє ))))))Всі мужики ?
Так,не ламай сцену пєчалі)))?Не всі![]()
? каже меееее))))Беєєєє ))))))
? каже меееее))))
А так заливав???Я ж повірила?Фсьо,мій світ прєжнім не буде)))??
Повидала ты конечно я так понял ?? каже меееее))))
Левиця козла не народе...Всі мужики ?

бл, 5 років біофаку))) Я знаю всі звуки, які можуть видавати парнокопитні і непарно тоже)))Повидала ты конечно я так понял ?
Я в зоопарке то же выучил за часбл, 5 років біофаку))) Я знаю всі звуки, які можуть видавати парнокопитні і непарно тоже)))

Для цього 5 років навчають?бл, 5 років біофаку))) Я знаю всі звуки, які можуть видавати парнокопитні і непарно тоже)))
Ага))) А на ? все одно попала)))Для цього 5 років навчають?![]()
Узнавай или нет никого с биофака бо они ходят и слушают звуки всякиеМне вафли... жена сделала "Блицкриг"... написала шо у нас будут гости ?????... ну вот чего вам воспиталкам не живётся спокойно![]()

Накривай стіл)Мне вафли... жена сделала "Блицкриг"... написала шо у нас будут гости ?????... ну вот чего вам воспиталкам не живётся спокойно![]()
Ну иди, готовься к встрече с прекрасным??Мне вафли... жена сделала "Блицкриг"... написала шо у нас будут гости ?????... ну вот чего вам воспиталкам не живётся спокойно![]()
Зараза мілка????Узнавай или нет никого с биофака бо они ходят и слушают звуки всякиеМне знакомая рассказывала
![]()