VADYM14
✩ Premium ✩
- Дописи
- 5409
- Реакції
- 13323
- Бали
- 6780
VADYM14 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Ваня???Мо завтра буде знову женитись
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Ваня???Мо завтра буде знову женитись
Шо???Ваня???![]()
Чим? На тобі чпок! На тобі лизь! Взяв і втік!????
Не Вань.....сяде ,і затихне.....як багато хто зі штірліців на форуміМо завтра буде знову женитись
Хата на местеМені таке ненада.Брехло)))

От папи3деть у вас нє отнімєшмyдак,ой судак?

Та ниче. Показалось...
Я ж не как модер предлагала, а по доброте душевной)))![]()
![]()
Ну я бы тоже ( будь малохольным ) от таких слов модератора сы6ался ))))
А так заливав???Я ж повірила?Фсьо,мій світ прєжнім не буде)))??Не Вань.....сяде ,і затихне.....як багато хто зі штірліців на форумі
Хай людина радіє що на форумі....покаА так заливав???Я ж повірила?Фсьо,мій світ прєжнім не буде)))??
? ? ?А так заливав???Я ж повірила?Фсьо,мій світ прєжнім не буде)))??
Знаю я вас ... душевних... краще сібусь, шоб під замєс не попасти ( я маю на увазі годину прибуття мого чуда )))))Я ж не как модер предлагала, а по доброте душевной)))
Ми з тобою ? ????Знаю я вас ... душевних... краще сібусь, шоб під замєс не попасти ( я маю на увазі годину прибуття мого чуда )))))
Ти на ранок смачненьке в холодильник купив?Знаю я вас ... душевних... краще сібусь, шоб під замєс не попасти ( я маю на увазі годину прибуття мого чуда )))))
Держись роднуляА так заливав???Я ж повірила?Фсьо,мій світ прєжнім не буде)))??

Там не смачненьке треба, а холодненьке, ріденьке і з газіками)Ти на ранок смачненьке в холодильник купив?
Ображаєш... в мене досвід не дозволить по інакшомуТи на ранок смачненьке в холодильник купив?
Всі мужики ?Держись роднуля![]()
В мене воно смачненькеТам не смачненьке треба, а холодненьке, ріденьке і з газіками)
Не всіВсі мужики ?