- Дописи
- 7161
- Реакції
- 13667
- Бали
- 6780
Татьяна222 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Оплата была 10, отключили 14За неуплату?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Оплата была 10, отключили 14За неуплату?
Буду сперечатися??..Та куди рано? 31 вже... Фсьооо))))
А за что?Оплата была 10, отключили 14
В мене є ,прикупила уже???Буду сперечатися??..
В мене такої іграшки не має....значить ніт
???Значить в мене інші ігриВ мене є ,прикупила уже???
А я не на смотрины туда к Царю еду, чтобы он на меня смотрел. Ты ба...??Ой,ми тобі не віримо?ти уже язиком пів світла об'їздила?Приїдеш,пиши,може Царь і соізволить на тебе глянуть?
В мене знов температура???задовбала????Значить в мене інші ігри
Скільки?В мене знов температура???задовбала?
????????Буду сперечатися??..
До фіга.?Скільки?
То скільки?До фіга.?
38,4То скільки?
Ого! Збивай чимось!
Давненько тебя с твоим позитивом нехватало )))Хэллоу...ото я с вами в субботу погутарила..и поехала на машинке с красным крестиком![]()
И ты с такой температурой по форуму гуляешь...а ну парацетамол выпей бегом, поможет?
Да випила ,я не можу поняти з чого?В мене ні кашлю,ні фіга.Трошки ніс заложений.Ого! Збивай чимось!
В мене така сама фігня була пару тижнів назад. Нічого, а температура валила 39...Да випила ,я не можу поняти з чого?В мене ні кашлю,ні фіга.Трошки ніс заложений.
Я її і особо не чувствовала,лице почало горіти і очі пекти.Поміряла охренела.Шо за хрень?В мене така сама фігня була пару тижнів назад. Нічого, а температура валила 39...
Я сама не поняла... Тупо збивала температуру і все. Дні 3-4, а потім пройшло.Я її і особо не чувствовала,лице почало горіти і очі пекти.Поміряла охренела.Шо за хрень?