ПЕПА 🇺🇦
✩ V I P ✩
- Дописи
- 44008
- Рішення
- 6
- Реакції
- 104742
- Бали
- 9695
ПЕПА 🇺🇦 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Блін,хоч хтось тут робить)))?Царь работает, много)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Блін,хоч хтось тут робить)))?Царь работает, много)
Опа, а вона что утверждала??ПЕПА?, я ж говорила тобі)
Я ?Опа, а вона что утверждала?![]()
Казна царска, поиздержалась немного)Блін,хоч хтось тут робить)))?
Я тоже на работе, не работается правда никак?Блін,хоч хтось тут робить)))?
В принципе, можешь не отвечать) я и так примерно понял)
А нарешті зварила какао ? Замоталася в плед і насолоджуюсь життям)Я тоже на работе, не работается правда никак?
А нарешті зварила какао ? Замоталася в плед і насолоджуюсь життям)

Вообще нічого не говорила.Це вони мене дразнять своїми вихідними))) ?В принципе, можешь не отвечать) я и так примерно понял)
Завтра фотозвіт буду по дорозі робити)))Хочу какао.?Машину ще не зробили?Завтра фотозвіт буду по дорозі робити)))
Какие такие выходные во вторник?
Вообще нічого не говорила.Це вони мене дразнять своїми вихідними))) ?
Обожаю какао?, щас вернусь с обеда и зайду в барчик куплю.А нарешті зварила какао ? Замоталася в плед і насолоджуюсь життям)
Об'ясни їм?Можеш і наказати))))?Дразняться?Какие такие выходные во вторник?
Не обращай внимания. У сторожей обычно сутки через трое, может и на вторник выпасть выходной))Об'ясни їм?Можеш і наказати))))?Дразняться?
Ну тебе???Безсмертний)))?Не обращай внимания. У сторожей обычно сутки через трое, может и на вторник выпасть выходной))
Ой мовчи за машину... Її ніхто не збирався робити... Вірніше збирався, але не для мене))) Короче, я тепер пішоход????Хочу какао.?Машину ще не зробили?
Я тожеНе знаю, чего там поймут или нет, я в Португалии не была...

Таже хрєнь,но в профіль.?Побачим хто кого?Ой мовчи за машину... Її ніхто не збирався робити... Вірніше збирався, але не для мене))) Короче, я тепер пішоход????
Увековечите меня в хвалебных одах))Безсмертний)))?
Та поx???? Тіпа мужик????Таже хрєнь,но в профіль.?Побачим хто кого?