Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Ні слова про ковдрочки і кроватки))) Тсс... Бо тут ? ? ? ?????І я ??
Пішла за чайком ше??Ні слова про ковдрочки і кроватки))) Тсс... Бо тут ? ? ? ?????
Незнаю,вроді норм.Я вчора таблетками убила температуру,ніс заложило.А я цього не люблю??ПЕПА?, як ти себе почуваєш ?
Я ще тож в ліжку?але скоро вставати?Ні слова про ковдрочки і кроватки))) Тсс... Бо тут ? ? ? ?????
??? Лежи! Не вставай! ?Я ще тож в ліжку?але скоро вставати?
Щоб тобі легше було......мені теж потім треба буде вставати?Незнаю,вроді норм.Я вчора таблетками убила температуру,ніс заложило.А я цього не люблю?
Я ще тож в ліжку?але скоро вставати?
Тобі не п? бреши шо атеїстнет, ну пасху и рождество конечно. )
перефразирую. Я не то что бы отрицаю веру, но истинно верующим я назвать себя не могу)
Ага,я в п'ятницю буду вас дразнити???я буду вихідна???? Лежи! Не вставай! ?
Куди несе лихе в такий холод??Щоб тобі легше було......мені теж потім треба буде вставати?
И я бы полежал??? Лежи! Не вставай! ?
Шо кроваті нема?И я бы полежал
На кухню, холодильник трясти, шо ж ще?Ага,я в п'ятницю буду вас дразнити???я буду вихідна?
Куди несе лихе в такий холод??
Я хоть на полу даже. Работы много и ремонтШо кроваті нема?
А,ну працюйте)))Я хоть на полу даже. Работы много и ремонт
Думал сегодня выходной расслабился даже,приболел немножкоА,ну працюйте)))
На треба хворіти)Думал сегодня выходной расслабился даже,приболел немножко
В мене вихідні вівторок, четвер, субота і неділя ?????О мааа?побрали вихідні серед тижня, ну і сидіть , буду в суботу з вас сміятись?
Ну, суть ты поняла) Пасочку на*бнуть с яичком, это святое!)Тобі не п? бреши шо атеїст