- Дописи
- 15044
- Рішення
- 1
- Реакції
- 24576
- Бали
- 5690
0pus не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
А ей уже глицисет не помогает?В мене?Я свої гліцисетом заспокоюю.Це не мені.Племінниці.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
А ей уже глицисет не помогает?В мене?Я свої гліцисетом заспокоюю.Це не мені.Племінниці.
Не я мать.?Шо таке вже? Енергію всю розтратила??
Там не нерви,там фізична втома.І велика нагрузка з навчанням і роботою.А ей уже глицисет не помогает?
Ну пусть попробует.Там не нерви,там фізична втома.І велика нагрузка з навчанням і роботою.
Та все огоньТа да, морально важко, все монотонно. Держись?

Ну нехай попробує.А можна поєднувати з заспокійливим,чи вони і мають такі властивості?Ну пусть попробует.
Шо есть то есть ?Счастливый ты)
Йди спати, алкаш ?Та все огонь
Но можете меня жалеть,любить и лелеять?
Имеет.Ну нехай попробує.А можна поєднувати з заспокійливим,чи вони і мають такі властивості?
ВзаимноЙди спати, алкаш ?

Ок.Дякую.Имеет.
Та все огонь
Но можете меня жалеть,любить и лелеять?

И что сегодня пьешь?Шо есть то есть ?
Да я ржу,зайшла в беседку,а там тема про лінь.І стидно признатись що я як кіт на третьому варіанті?????цілий день в горизонтальному положенні?Взаимно![]()
????????????Я сама за третім разом правильно прочиталаFox ep tvoy, ану скажи сєрєнєвінькая зубовиковировальница?
Я 4)))Да я ржу,зайшла в беседку,а там тема про лінь.І стидно признатись що я як кіт на третьому варіанті?????цілий день в горизонтальному положенні?
Переглянути вкладення 103047И что сегодня пьешь?

Зато в інші дні маслаєшДа я ржу,зайшла в беседку,а там тема про лінь.І стидно признатись що я як кіт на третьому варіанті?????цілий день в горизонтальному положенні?
Да я там на всі варіанти підхожу???Як думаєш то лінь?Бо я надіюсь що нєєє?Я 4)))
А я прям обиделся ?Да я ржу,зайшла в беседку,а там тема про лінь.І стидно признатись що я як кіт на третьому варіанті?????цілий день в горизонтальному положенні?