- Дописи
- 15044
- Рішення
- 1
- Реакції
- 24576
- Бали
- 5690
0pus не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
В прямом.В смысле?....работать?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
В прямом.В смысле?....работать?
Як?? ВаренийУгу,буряк тож куплю готовий??
Тебе дождь мешает?В прямом.
Скажи,кожен день можна ганяти.Я по києву можу стільки ж їхати в дорозі,якщо добре встряти в пробку.?Це взагалі чепуха
Да,у нас в форі продають варений буряк,цілий в вакуумі.Як?? Варений
Да. Работа на улице. Дождя пока нет, но фиг его знает, пойдет, или нет.Тебе дождь мешает?
В нас теж так продаютьСкажи,кожен день можна ганяти.Я по києву можу стільки ж їхати в дорозі,якщо добре встряти в пробку.?
Да,у нас в форі продають варений буряк,цілий в вакуумі.
Ну тогда подожди немного.Да. Работа на улице. Дождя пока нет, но фиг его знает, пойдет, или нет.
Так и делаю. Иначе бы уже рванул.Ну тогда подожди немного.
Скажу, люблю ініціативу від чоловіків, не ждеш а він хоп і являється вночі, заморений після роботи, йде пішки до мене 8км? ото була любов в юності??Скажи,кожен день можна ганяти.Я по києву можу стільки ж їхати в дорозі,якщо добре встряти в пробку.?
Як зручно?Да,у нас в форі продають варений буряк,цілий в вакуумі.
? Вінниця сіті, звісно продавати должніВ нас теж так продають
Ти сьогодні дома?Скажу, люблю ініціативу від чоловіків, не ждеш а він хоп і являється вночі, заморений після роботи, йде пішки до мене 8км? ото була любов в юності??
Як зручно?
? Вінниця сіті, звісно продавати должні
Дома, та краще б на роботі була, посварилася вчора зі своїм, тепер лежить біля мене і бісить мене?Ти сьогодні дома?
?????Оце ти загнула?Скажу, люблю ініціативу від чоловіків, не ждеш а він хоп і являється вночі, заморений після роботи, йде пішки до мене 8км? ото була любов в юності??
Скажи хай не дихає?Дома, та краще б на роботі була, посварилася вчора зі своїм, тепер лежить біля мене і бісить мене?
Тож тільки згадувала про любов?Дома, та краще б на роботі була, посварилася вчора зі своїм, тепер лежить біля мене і бісить мене?
?? Чого шо було то було?????Оце ти загнула?
? Дитині за навчання платити, хай ще 4роки дихаєСкажи хай не дихає?
То було разів 3?я вже давно все відпрацювалаТож тільки згадувала про любов?
Ану йди мирись.
Людина 8км топала....
Боже....і порахувала...от жіночка?? Чого шо було то було
? Дитині за навчання платити, хай ще 4роки дихає
То було разів 3?я вже давно все відпрацювала
Вечно всё перекрутят....???????????????
Переглянути вкладення 102978
Боже....і порахувала...от жіночка

Страшна ?Дома, та краще б на роботі була, посварилася вчора зі своїм, тепер лежить біля мене і бісить мене?