- Дописи
- 12210
- Реакції
- 29757
- Бали
- 3765
Morfius не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Машка теж в спискуВот просто интересно, а тебе зачем???
Тобто Люда
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Машка теж в спискуВот просто интересно, а тебе зачем???
Мне вчера подарили,?....а остальное вообще не проблема???????Вот просто интересно, а тебе зачем???
Я только рада ?Машка теж в списку
Я мав написати Люда. Чикай бо я знову торможу, я думаю що я хочу пожерти на вечерюЯ только рада ?

Я зробила вигляд ,що не читалаЯ мав написати Люда. Чикай бо я знову торможу, я думаю що я хочу пожерти на вечерю![]()
Китанов выпей.0pus, шо ти либишся?Ваще не смішно.А ж зуб нити почав?
Під диван ??Помідори закатувала
Если б я ещё знала что?))
Воспитатель в его списке первый на рождение ребенка?Если б я ещё знала что?))
в черзі ,то в черзі перша...але як природа скаже.... треба побільше спроб... щоб здійснилося)Шо Воспитатель #1 у списку на вагітність![]()
Почни ще розвивати цю тему?....що там ще потрібно щоб зразу???????????????в черзі ,то в черзі перша...але як природа скаже.... треба побільше спроб... щоб здійснилося)
календарик овуляций надо скинуть))) еще не известно, кто первый???иначе в холостую все... учить и учить... )Почни ще розвивати цю тему?....що там ще потрібно щоб зразу???????????????
календарик овуляций надо скинуть))) еще не известно, кто первый???иначе в холостую все... учить и учить... )

Я вообще-то шутила?.....и вот еще... ну зря, говорят, что форум как семья... )