Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Поки огірок, а далі буде видно)))Шо все??
Поговорка про "верю верю..." знаете?)))
Мне цитрамон помогаетШо можна від головного болю випить? Бо в мене з обезболючого тільки те, що курить треба)))
Цитрамон,анальгін,копацил.Шо можна від головного болю випить? Бо в мене з обезболючого тільки те, що курить треба)))
Фу,фу выкинь ту гыдоту. Водки выпейШо можна від головного болю випить? Бо в мене з обезболючого тільки те, що курить треба)))
Можно как-то быстрее, мне же интересно шо там дальше будет))Поки огірок, а далі буде видно)))
Нєт.Хай буде.?Трошки вирви?
Мне цитрамон помогает
Дякую, піду аптечку пошпортаю. Якщо не найду ніц, то не дивуйтесь дивним повідомленням))))Цитрамон,анальгін,копацил.
Я все знаю, почти)))Шо все??
Поговорка про "верю верю..." знаете?)))
Я тут подумала это ты виноват в моем помутнению рассудка ?То для жінок нормаоьно))
Тут кароч поговорка прям в тему)))Я все знаю, почти)))
Че кого ж ти так ненавидеш?....DIVULYA Якщо шо то з мене пачка памперсів тобітобі![]()
Ого ....у меня две пачки будет?.....если мне сейчас начнут ещё чё то дарить ....?И с меня)
Я не пойму, мы тут женить воооообще кого-то будем не?Я тут подумала это ты виноват в моем помутнению рассудка ?
Тут кароч поговорка прям в тему)))
Да кстати де эти холостые девчата?Я не пойму, мы тут женить воооообще кого-то будем не?
Че кого ж ти так ненавидеш?....
Я ж подарунок ше той?
Вот и думай)))Че кого ж ти так ненавидеш?....
Я ж подарунок ше той?
Ого ....у меня две пачки будет?.....если мне сейчас начнут ещё чё то дарить ....?
Я уже тож задумалась?сяду напевно список зложу шо нада,хай ділять хто що купляє???Че кого ж ти так ненавидеш?....
Я ж подарунок ше той?
Ого ....у меня две пачки будет?.....если мне сейчас начнут ещё чё то дарить ....?
Далі сендвіч з яєшнею в бургерній булці, перемазаний фетою і гострим соусом.Можно как-то быстрее, мне же интересно шо там дальше будет))
Головне щоб тут більше ніхто не читав??Я уже тож задумалась?сяду напевно список зложу шо нада,хай ділять хто що купляє???
Логіка прям залізна.Я пропонував смачну вечерю з медовухою і я ще й винен?Я тут подумала это ты виноват в моем помутнению рассудка
Збоченець!!Далі сендвіч з яєшнею в бургерній булці, перемазаний фетою і гострим соусом.