- Дописи
- 6058
- Реакції
- 15866
- Бали
- 4280
Vetal1980 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Так а масло тогда как добыть?Не путать з яйцями
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Так а масло тогда как добыть?Не путать з яйцями
У мого на грудях не росте, тому й не знаю як це тулитися до ворсистогоТобі не подобаєсі волосата чоловіча грудь?
Та ні, якраз навпакиТа хай начинают, головне шоб кінчили))
В магазиніТак а масло тогда как добыть?
Ну в магазине так в магазинеУ мого на грудях не росте, тому й не знаю як це тулитися до ворсистого
Та ні, якраз навпаки
В магазині
? Та ти думаєш хтось на серйозі тут пишеЯ просто ответил на все вопросы)
Кратко, локанично и с лёгкой ноткой иронии)))
Кстати, Сударыня)) Если кто то изъявит желание посмотреть "О каких вечеринках" я говорю - то в ЛС им видяшку кинь)
З.Ы. Всем лёгкого вторника!)
Пойду в тему моно отпишусь))))
Ну есть масло холодного отжима и горячего? Тебе какой ближе?Так а масло тогда как добыть?
Как пожелаешь)))Вот подумаю?....я же жадная?
Вообще не думаю)))? Та ти думаєш хтось на серйозі тут пише
Мабуть гарячого, прям шо б зразу після не продолжитєльного тертяНу есть масло холодного отжима и горячего? Тебе какой ближе?
Задумался,и как-то страшновато стало от картин рисуемых моей фантазиейНу есть масло холодного отжима и горячего? Тебе какой ближе?
Та воно то так... Але мене цікавить, чи точно ця фігня змивається))) Чи так жирною і буду ходити????Мабуть гарячого, прям шо б зразу після не продолжитєльного тертя
То вже якась еротіка пішла)Мабуть гарячого, прям шо б зразу після не продолжитєльного тертя
Да змивається ????????Я ж змиваю.Та воно то так... Але мене цікавить, чи точно ця фігня змивається))) Чи так жирною і буду ходити????
Тертя люблю продолжительноеМабуть гарячого, прям шо б зразу після не продолжитєльного тертя
Пальма на голові виросте)Та воно то так... Але мене цікавить, чи точно ця фігня змивається))) Чи так жирною і буду ходити????
Не боись)))Задумался,и как-то страшновато стало от картин рисуемых моей фантазией
Закрий очіТо вже якась еротіка пішла)
УспокоилсяНе боись)))
Ну якщо візьмеш шампунь,то да??Та воно то так... Але мене цікавить, чи точно ця фігня змивається))) Чи так жирною і буду ходити????
? Це скільки?Тертя люблю продолжительное
Дякую))))Ну якщо візьмеш шампунь,то да??
Це ненадовго)Успокоился
Все гарно змиваєтьсяДякую))))
Це ненадовго)