Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Уже муха підбита???Бджілка?
Шо купить в Ашані?А в Ашане не вариант купить?
ГрибыШо купить в Ашані?
Тю,звичайно що ні.Це ж кайф,походити по лісу,погуляти,гриби по збирати.В Ашані завжди можна купити.
Так себе кайф...Тю,звичайно що ні.Це ж кайф,походити по лісу,погуляти,гриби по збирати.В Ашані завжди можна купити.
Да здрастє)))Тобі подобається рибалка?А комусь ліс?Так себе кайф...
Рыбалку любят высокоинтеллектуальные, красивые , смелые и очень умные люди! Понятно? ?Да здрастє)))Тобі подобається рибалка?А комусь ліс?
Ой ой ой,??????чуть з дивану не впала?Це ж треба придумати?????Рыбалку любят высокоинтеллектуальные, красивые , смелые и очень умные люди! Понятно? ?
Когда что-то ловится.Да здрастє)))Тобі подобається рибалка?А комусь ліс?
Шо тут придумывать??? Это чистой воды правда ?Ой ой ой,??????чуть з дивану не впала?Це ж треба придумати?????
Не накручуй??)))Шо тут придумывать??? Это чистой воды правда ?
Зараз риба повинна ловитись,похолодало.Їдь,налови вкуснях ?Когда что-то ловится.
Не. Не хочу.Зараз риба повинна ловитись,похолодало.Їдь,налови вкуснях ?
Ледар.Не. Не хочу.
Я опять в Вилково звиздую.Ледар.
Їдь.Работай.Хоч якась користь буде)Я опять в Вилково звиздую.
Ну и Слава Богу!Я ток шампиньоны собираю...в магазинеА в нас немає грибів...![]()
Ну гриби все ж таки перебери, до того?А я грибів набрав... Тепер буду до ночі єбат...ся...
Тож знайшла мені гриби?Навіть поряд з лісовими не стояли.Ну и Слава Богу!Я ток шампиньоны собираю...в магазине
Я стремаюсь лесных грибов.Тож знайшла мені гриби?Навіть поряд з лісовими не стояли.